2777
2789

سلام من دانشجو هستم درس روانسنجی استادمون گفته حداقل ۳ تا ازمون بیارین با تاریخچه و پاسخنامه و کلیدواژه و.... الان هر چی میزنم اینترنت فقط سوالارو میاره صبحم کلاس دارم استادمونم خیلییییییی سختگیره ؛اگه کمکی ازتون برمیاد لطفا دریغ نکنین😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم استادمون تست معرفی کرد رفتیم رو چن نفر اجرا کردیم جوابشو باهمراهی استاد تفسیر کردیم کلی چیز یاد گرفتیم الان شمام اگر سرچ کردی چیزی نیومد بااعتماد به نفس کامل و حق به جانب بگو استاد چیزی نیومد اگر اومد خب شما نشونمون بده

توپ تانک فشفشه   بقیشو نمیگم شرنشه  
گفته از سه تا ازمون تا ده تا در یه حیطه باید باشن موضوعاتشون

ازمون افسردگی همیلتون . ازمون  اضطراب همیلتون . ازمون اضطراب بک . ازمون کوتچر 

با چشمان سیاه تمام شرقی ات فرانسوی میبوسی چه تناقض فوق العاده ای ...

تل گرام داری؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

صبر کن

یه کانال بهت بدم

توش همه چیز هست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)