2777
2789

عنواندلم خیلی شکسته هیچی آرومم نمیکنه80 بازدید| 1 پست

۱۳ساله ازدواج کردم با نداری شوهرم خیلی ساختم هنوزم مستاجرم و نشده یه لباس درست حسابی بپوشم طوری که بم میگن خیلی بی سلیقه هستی این لباسارو میپوشی وکلی سرکوفتای دیگه ولی دیگه تحمل ندارم بیشتر ادامه بدم نه اینکه به شوهرم فشار بیارم فقط خودمو نابود میکنم از بس غصه میخورم،بارها تحقیر شدم بارها قلبمو باحرفاشون شکستن الان یادم میوفتن اشکام جاری میشه🥺همش رو به امیداینکه یه روز منم ازنداری خلاص میشم همه توهین وتحقیرارو تحمل کردم ولی انگار قرار نیست چیزی تغییر کنه دیگه مرگمو میخوام😔دیگه هیچی آرومم نمیکنه مگه من صبر ایوبو دارم که خدا انقد بم سختی میده

دیگه نمیدونم چیکار کنم

آخرین راه حل رو در این دیدم خودمم کار کنم ولی کارمنم پیشرفت نکرد درحد بخورنمیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دل آدم ب درد میاد ک دخترتو با هزار امید و آرزو بزرگ کنی عروس کنی و بعد دخترت اینجوری در عذاب باشه 

بغضم گرف هوووففف

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

عزیزم حقوقش چنده؟ خودت چرا کار نمیکنی؟ 

خب الان وضع جوریه که بیشتر ادما مستاجرن و کنار اومدن با این وضع قرار نیست همه صاحب خونه باشن.

جای حرص خوردن و پس انداز کردن بپوش و خوش بگذرون چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

عزیزم حقوقش چنده؟ خودت چرا کار نمیکنی؟ خب الان وضع جوریه که بیشتر ادما مستاجرن و کنار اومدن با این و ...

عزیزم اخرش نوشتم که خودمم کار میکنم ولی انگاری قرار نیست یه روز خوش ببینیم کار منم رشد نداره