2777
2789
عنوان

خون همراه اسهال😭😭

581 بازدید | 22 پست

بچم سه سالشه سه روزه تب داشت دو روز پیش بردم دکتر شیاف دیکلوفناک ۵۰ داد پنج تا از سه روز پیش استفاده کردم براش امروز اسهال میره همراه خون چیکار کنم😭

اسهال احتمالا واسه شیافه. چون منم واسه دخترم میزارم اسهال میشه. ببر دکتر باز برای خون

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خطر ناکه

فکرنکنم. احتمالا واسه شیافاس که زخم شده‌

ولی ببر که مطمن بشی.

شباف نزار دیگه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
باشه ممنون دخترت چند سالشه دیکلوفناک میزاری واسش؟

۳سال. استامینوفن.

ولی یکم چرب میکنم سر شیافو بعد میزارم. که خشکه زخم نشه

دیگه استفاده نکن اصلاا زود ببر دکتر فردا صبح اگه دسترسی داری همین الان ببر ممکنه الرژی باشه

الان که این دکترای شیفت هستن که یکی از همونا این شیافو داد خدا ازش نگذره هیچی بلد نیستن اسمشون رو گذاشتن دکتر 

اون دکتری که این شیاف داد فوقش ۲۵ سالش میشد نمیدونم کی به اینا مدرک میده

الان که این دکترای شیفت هستن که یکی از همونا این شیافو داد خدا ازش نگذره هیچی بلد نیستن اسمشون رو گذ ...

میدونم چی میگی ما هم یبار ختنه پسرم خونریزی کرد با ترس و دلهره چقد جیغ میزد نوزاد بود دکتر اصلا معاینم نکرد همینجوری گفت هیچی نیست 

اگه شهر تبریزی ببر درمانگاه کودکان دکتر غریب  شبانه روزیه عالیه رسیدگیشون