2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

156 بازدید | 5 پست

سلام خسته نباشید خواااااهششش میکنم کمک کنید! من این ماه مجبووور شدم بخاطر سه بار اشتباه همسرم سه بار با فاصله کم قرص اورژانسی دوقلو مصرف کنم میخواستم بدونم ایا احتمال بارداری وجود داره؟و اینکه برای هفت ماه دیگه قصد بارداری دارم ممکنه خوردت این قرصا باعث تخریب رحمم بشه؟

دلت میاد توروخدا قرص بخوری‌.مث من بدبخت خوبه که دیگه امپولم واسم نوشت بزنم واسه یه بچه 😢

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
دلت میاد توروخدا قرص بخوری‌.مث من بدبخت خوبه که دیگه امپولم واسم نوشت بزنم واسه یه بچه 😢

نه میدونم اشتباه کردم ولی اخه هنوز 20سالم نشده نوزده سالمه و هشت ماهه ازدواج کردیم میخوام هفت ماه دیگ باردار بشم الان اصلا نمیتونم خرج بچه و این چیزارو بدم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میدونم اشتباه کردم ولی اخه هنوز 20سالم نشده نوزده سالمه و هشت ماهه ازدواج کردیم میخوام هفت ماه دی ...

پس تو فک نباش..من ۲۱ سالم..عزیزم جلوگیری طبیعی کن ..قرص نخور ..

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
پس تو فک نباش..من ۲۱ سالم..عزیزم جلوگیری طبیعی کن ..قرص نخور ..

اخه چون از اول ازدواج تا الان قرص سیپروترون کامپاند مصرف میکردم یک ماهه قطع کردم یکم سخته طبیعی عادت نداریم ی جورایی بلد نیستیم😅