2777
2789

ما ۱بار رفته بودیم باخونواده همسرم خونه عمه همسرم ۲سال پیش، دورن

حالا عمش هروقت میاد خونه مادرشوهرم منم دعوت میکنم یه وعده رو

ولی امسال که اومدن شرایط دعوت ندارم(جاریم که تاحالا نرفته خونه عمه اینا از ممم قبل تر عردس این خونوادستا)اونم هرسری دعوت میکنه

حالا امشب من پیش مادرشوهرم گفتم ان شاالله سری بعد که عمه اینا اومدن دعوت می‌کنیم ماهم نگفتم شرایطشو نداریم(مالی نیستا،درگیر خونه تکونیو بنایی هستیم)

زود جاریم گفت والا ماکه تاحالا نرفتیم خونشون همیشه دعوتشون میکنیم 🙄🙄

موندم چی بگم بهش اخه خو یعنی جی این حرفش??

نمیشد تنهایی به مادرشوهرم بگم چون مادرشوهرم همونجا گفت فردا کدومتون میخواید دعوا بگیرید

همون جاریمم گفت ماخونه تکونی داریم نمیتونم 

چه فکری میکنه الان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فکری. جاری جماعت زیاد زر میزنه بیخیال باش فقط. معلومه فقط در رقابت با شما بوده که دعوت می‌کرده ا ...

اره واقعا

نمیدونم میگم میخواد خودشو عزیز کنه که هرسری دعوت میکنه

انکار واقعا میخواد رقابت کنه،بابا مسابقه نیست که

بگو خوش به حال شما که شرایط مهمان داری دارید ما بنایی داریم شرایط پذیرایی از مهمون نداریم

نگفتم بنایی داریم به اون

حال نمیکنم باهاش یجوریه،تا من میگفتم فرداش میدیدی بنایی رو شروع میکردن🤣🤣

حب تو یه فرصت ک با مادرشوهرت تنها شدی بگو مامان جان شما کرایطو میدونین انشالله دفعه بعد ازشون دعوت م ...

مادرشوهرم حرفی نزدکه اونم میدونه

میگم جاریم تو رقابته،هی میگه بااینکه من نرفتم ولی هرسری دعوتشون میکنم

اره واقعانمیدونم میگم میخواد خودشو عزیز کنه که هرسری دعوت میکنهانکار واقعا میخواد رقابت کنه،بابا مسا ...

برای شما رقابت نیست. برای حسود جماعت فقط رقابت مهمه. امان از دست حسادت 😑