2777
2789
عنوان

خدا میبخشه

180 بازدید | 10 پست

بچه ها من با نامحرم ارتباط داشتم( لمسی جسمی ) الان خیلی پشیمونم یهو به خودم اومدم😭😭😭😭😭😭

نمیدونم چطور کلا باهاش نباشم چون همکارم هستم و چت داریم سرکارم تیک و تاک داشتیم 

امشب فهمیدم هیچ تعهدی ب من نداره و راحت راجع ب ازدواجم با کسی حرف میزنه و....

باز شکستم تکرار شد و پشیمونم😭😭😭😭

چطور ازش فاصله بگیرم؟

چطور توبه کنم

یعنی خدا میبخشه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿۵۳﴾
بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را میبخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏ (۵۳)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بی توجهی کن... خشک رفتار کن

باورم نمیشه خدا رابطه جنسی رو ببخشه

میدونی همش اتفاقایی ک افتاد جلو چشممه

الان ک تو چت دیدم چطور با بی مهری تمام و بی تعهدی راجع ب ازدواج من با کسی حرف زد انگار دنیا اوار شد رو سرم من فکرم این بود وابسته میشه دلبسته میشه از شکست قبلیش نجاتش میدمو.....

حالم بده😭😭😭😭

باورم نمیشه خدا رابطه جنسی رو ببخشهمیدونی همش اتفاقایی ک افتاد جلو چشممهالان ک تو چت دیدم چطور با بی ...

عزیزم وابسته شدن که حتما نیاز به رابطه و لمس و... نداره

اونی که بخواد بااین چیزا وابسته ت بشه همون بهتر که نشه.

حالا که خودت پشیمونی،راه برگشت هم که هست...خداروشکر که به موقع متوجه شدی