2777
2789

رتبه کنکورمو پررسید بعد شروع کرد دیگه از نوزادیم تا الان دلم خونه گف ای کاش نازا بودم گف تو بی غیرتی 

گف ای کاش مرده بودی 😭😭😭😭😭دلم داره اتیش میگیره   اینهمه ادم شکست میخورن یکیشم من چن بارم زد تو دهنم گف تو یه زشت بی خاصیتی که فقط روز بروز چاق میشی از خودم چندشم میشه  من دیگه دارم ۲۲ ساله میشم دخترای دیگه مماناشون مث یه خانوم باهاشون رفتار میکن من مث یه موجود اضافی باید  حرف بشنوم 

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

کنکورم شده دردسر

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم

درک میکنم

مامان منم نقاط قوت بیقه رو با صعف های من قیاس میکنه

نمیگه اونام صعف دارم

منم نقطه قوت دارم

خسته شدم

از صبح تا شب بدون اینکه نفس بگیره فحش میده و حرف مینزه

بهشم میگم بسه میزنتم و داد یمزنه صداشو میبره بالا

پن ساعت ۲ و نیم زبان دارم کاری میکنه من ساعت ۲ از خونه مینزم بیرون گاهی

بعد میرم میبنیم هنوز داره با خودش حرف مینزه کل پارکینگ شده صدای اون

آقایون درخواست دوستی ندن رد میکنم و تو تاپیکام شرکت نکنن
عزیزم هیچ رشته ای قبول نشدی ؟خب برو یه شهر دیگه هم کار کن همدرس بخون

درس برام مسعله نیس بخدا شاگرد اول بودم شاهد درس میخوندم بعد از کرونای کوفتی دیگه مث سابق نشدم این مدتم چون تو خونه بودم افسرده شدم دیگه کم کم حس تشنج بهم دس داده 😭😭😭

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

مگه اضافه وزن داری

همین را بهونه کن و شهریه باشگاه ره ازشون بگیر برو باشگاه تا انرژی بگیری 

فدا سرت همه که نباید دکتر و مهندس بشند بخدا ۷۰ درصد مردم ما لیسانس دارند یا بیکارند یا کارشون با رشته تحصیلی ربطی نداره

کار تو این مملکت پارتی میخواد حتی اگه بهترین رشته و دانشگاه بری

خب چرا نمیری دانشگاه آزاد ؟حوب میشی کم کم

تحقیر و توهینا چی حل میشن؟؟؟

آخ  خدا  

چه دردیه این حرفا  یعنی چی💔💔

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌       ‌   ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌‌   ‌ ‌‌ ‌   ‌                              .............. ‌ پروفایلم رو کپی نکنید! شخصیه