2777
2789

دختری هستم که تا چند روز دیگه میشه هجده ساله و روز اول فروردین امسال به آسمون نگاه کردم ساعت ۶هیچ وقت یادم نمیره هوا بارونی بود و چه آسمون رویایی شده بود و با خودم گفتم ماریا امسال به دو تا از آرزوهات می‌رسی یکی اینکه دیگه هیچکس حق نداری بهت بگه مریض چون بیمارم و دومی میرم پزشکی شهید بهشتی اما هیچ کدوم نشد ،من تو زندگیم خیلی سختی کشیدم از بچگی فقط درد فیزیکی و احساسی بوده  چون مادر زاتی معلولم .همیشه پشت بقیه بودم اما سال کنکور همه پشتمو خالی کردن حتی کادر مدرسه تیزهوشان هر شب یه ساعت گریه میکردم چون هر روز که نمی‌رفتم مدرسه بچه ها پشت سرم حرف میزدم که ماریا رفته است بیشتر  تست بزنه درصورتی که من بیچاره میرفتم فیزیوتراپی که بیماری از بین بره رتبم بد شد چون امسال نتونستم اونجوری که  باید بخونم چون همش غصه بیماریمو میخوردم اینکه چه حکمتی داره اما ایمان دارم ایمان دارم یه روزی حتی اگه قرار باشه ده سال دیگه من آنقدر برای آرزوهام تلاش میکنم تا به همشون برسم  

بچه ها واقعا قدر سلامتی تون رو بدونید زمانی میتونی منو درک کنی که یه روز دردی که من میکشمو بکشی😭😭

این باشه یادگاری از روزای بد زندگیم✌️

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

عزیزمممم

اشکالی نداره

تازه سال اوله

کلییییی وقت داری

دوست و رفیق و فانیل همه رو ببوس بذار کنار و به حرفاشون توجه نکن

استارت بزن و بخون

انشالله سال دیکه بهترین نتیجه رو بگیری

تو میتونییی

عزیزم درکت میکنم

منم موقع دفاع پایان نامه ارشدم متوجه شدم کیست دارم یه جراحی سخت انجام دادم و یه تخمدانم از دست دادم

خیلی حالم بدبود واقعا.....

اما دنیا به آخر نرسیده قربونت برم

حالا انتخاب رشته کن شاید دانشگاه دیگه قبول شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممماشکالی ندارهتازه سال اولهکلییییی وقت داریدوست و رفیق و فانیل همه رو ببوس بذار کنار و به حرفا ...

ممنون بابت انرژی خوبت❤️❤️

عزیزم درکت میکنممنم موقع دفاع پایان نامه ارشدم متوجه شدم کیست دارم یه جراحی سخت انجام دادم و یه تخمد ...

فدات شم که درکم می‌کنی همین نظرا واقعا آرومم می‌کنه❤️اره امسال انتخاب رشته میکنم خدا کنه پزشکی تعهدی بیارم

فدات شم که درکم می‌کنی همین نظرا واقعا آرومم می‌کنه❤️اره امسال انتخاب رشته میکنم خدا کنه پزشکی تعهدی ...

ان شالله که بیاری عزیزم 

منم میخام امسال مجدد برم دانشگاه و رشته جدیدی رو از اول بخونم

دعا کن موفق بشم

فدات شم که درکم می‌کنی همین نظرا واقعا آرومم می‌کنه❤️اره امسال انتخاب رشته میکنم خدا کنه پزشکی تعهدی ...

دانشگاه ازاد هم خوبه ها

من یه جشن رفتم علوم تحقیقات واقعا دانشگاه بزرگ و مجهزی هست

ان شالله که بیاری عزیزم منم میخام امسال مجدد برم دانشگاه و رشته جدیدی رو از اول بخونمدعا کن موفق بشم

امیدوارم موفق بشی ،ادمایی که تصمیم میگیرن دور برگردون بزنن و از اول شروع کنم دل بزرگی دارن برو جلو دختر خدا پشت پناهت✌️

دانشگاه ازاد هم خوبه هامن یه جشن رفتم علوم تحقیقات واقعا دانشگاه بزرگ و مجهزی هست

راستش دلم فقط با دانشگاه دولتی تو تهران آروم میگیره

راستش دلم فقط با دانشگاه دولتی تو تهران آروم میگیره

عزیزم میتونی ارشد یا فکر کنم تو پزشکی بشه تخصص، اونو تو سراسری بخونی.

من خودمم چون از کنکور دور بودم میخام امسال با سوابق برم دانشگاه ولی واسه ارشد و دکترا بخونم و دولتی قبول بشم.

همسرم دکترای دانشگاه تهران قبول شده، بهش میگم ۵سال دیگه منم میام پيشت  

امیدوارم موفق بشی ،ادمایی که تصمیم میگیرن دور برگردون بزنن و از اول شروع کنم دل بزرگی دارن برو جلو د ...

یه سوال میپرسم راستشو بگو...

اگر ببینی یه همکلاسی ۳۵ ساله داری به نظرت خنده دار نیست؟؟؟

عزیزم میتونی ارشد یا فکر کنم تو پزشکی بشه تخصص، اونو تو سراسری بخونی.من خودمم چون از کنکور دور بودم ...

😂😂

یه سوال میپرسم راستشو بگو...اگر ببینی یه همکلاسی ۳۵ ساله داری به نظرت خنده دار نیست؟؟؟

اصلا هم خنده دار نیس چون واقعا دارم😂

خب خداروشکر من از برخورد بقیه یه کم نگرانمناراحت نشیا اما دهه ۸۰ها با ما دهه ۶۰ ها خیلی فرق دارن

یه چیز بگم من تو خانواده اصیل بزرگ شدم که ظاهرم دهه هشتادی اما باطنم مخلوط دهه شصتی و هشتادی هست خیلی دوست داشتم جای شما باشم  یه دهه شصتی