2777
2789
عنوان

مرد بی‌وفا

211 بازدید | 11 پست

امشب از تو خیابون مغازه همسرم رد شدیم دیدیم هم‌چراغش هنوز مغازه است و تعجب کردم گفتم عه ببین فلانی هست با اینکه مشتری ام نداره چرا نمیره خونه پیش خانوم و بچه هاش...

خانومش رو چند بار دیدم و یه بارم با هم رفتیم خارج از شهرسنش تقریبا سی هستش و سه تا بچه پشت سر هم دارن و آقا هم هشت نه سال بزرگتره ازش...تا یک سال پیشم جفتشون کارمند یه شرکت خصوصی بودن و به هزار فشار جمع و جور کردن یه مغازه زدن درآمدشون یه کوچولو بهتر شده نه پولدارِ پولدارها ...بالاخره سه تا بچه مدرسه ای پشت سر هم و این هزینه ها. زنه هم از چند ماه پیش دیگه نمیره شرکت! 

تعجب کردم مرد بچه دار جمعه شب چرا تا دیروقت بدون مشتری مغازه بمونه!!!آخه تو صنف شغلی اینا واقعا فقط از اول صبج تا عصر مشتری دارن و بقیه همه تو کل خیابون بسته بودن

شوهرم یه کم مِن و مِن کرد گفت فکر کنم با خانومش اختلاف داره تازگیا همش مغازه میمونه تا دیروقت...یه کم پاپیچش شدم و گفت یه گوشی هم داره که خونه نمی‌بره و تو مغازه اس و از صبح تا غروب رو صفحه چته!!!!بعد گفت فکر کنم زنه هم فلانیه و از مشتریاشه...اینقدر تابلو بازی تو راسته درآورده خاکبرسر... 

وای که چقدر ناراحت شدم به خدا حس تو زانوهام کلا رفت .طفلک زنه چه ذوقی میزد؛چه افتخاری می‌کرد که شوهرم مغازه زده... نمیدونم راسته میگن پول تو جیب بعضی از مردا نباید بمونه؟؟؟

آخه نامرد سه تا بچه.

زن جوون و خوشگل 😪😪چرا اینقدر پست؟ خیلی غمم گرفت 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی میگم هر چند می‌دونم به مذاق خیلی ها خوش نمیاد 

ولی همه ی مردا همینن قدر زن و زندگیمون رو نمی‌دونن وقتی از خواب غفلت بیدار میشن که دیگه ژنه بریده از اون زندگی

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

مرد جماعتو نباید بذاری پول تو‌ جیبش بمونه دم درمیاره اون زن بدبخت از عمرش و جونیشو لباسش و تفریحش و‌وقتش زده این کودن بجایی برسع یعد اینجوری زن تا میتونه باید برا خودش سرمایه جمع کنه طلا زمین هر چی که یوقت مرد دم دراورد پرتش کنه بیرون مث همون روز اول ک عاص و پاس بود

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مرد جماعتو نباید بذاری پول تو‌ جیبش بمونه دم درمیاره اون زن بدبخت از عمرش و جونیشو لباسش و تفریحش و‌ ...

متاسفانه من تعداد زیادی آقا دیدم که تا وضعیت مالیشون خوب شد خیانت کردن اما دیگه دلم از این میسوزه که این آقا اونقدرام وضع عالی نداره هنوز...قطعا باید واسه اون دختره هم هزینه کنه که باهاش بمونه و از بچه ها و زنش میزنه...

زن‌بیچاره داره سه تا بچه رو تربیت میکنه وقت چت بازی نداره اینم تازه فیلش یاد هندستون کرده

اره بعد بچه ها هم خیلیییی شلوغن و واقعا اون یه باری که با هم رفتیم بیرون اینقدر اینا اذیت کردن که من دیگه همراهشون نشدم... بزرگه فکر کنم ۱۱ سال بود اون دوتام ۷ و ۸ سال...

متاسفانه من تعداد زیادی آقا دیدم که تا وضعیت مالیشون خوب شد خیانت کردن اما دیگه دلم از این میسوزه که ...

همچین مردایی شرف ندارن بی چشم رو هستن خوبم میدونه داره از شکم زن چ بچش میزنه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

همچین مردایی شرف ندارن بی چشم رو هستن خوبم میدونه داره از شکم زن چ بچش میزنه

فکر کنم مرد زمانی که فکرش درگیر باشه و هی خرج بذاری رو دستش بهتره...حداقل دیگه خیالش اینقدر راحت و آزاد نیست سر ۴۰ سالگی بیوفته دنبال این کارا

استارتر  عزیز💐                                                                          
اگر وقت آزاد داری و مایل هستی کار آنلاین فروش را تجربه کنی البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️
🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️
💌روبیکا @s_vhd62 📩

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی