2777
2789

بچه ها من همسرم با هزار بدبختی قبول کرده بود من فیزیوتراپی قبول بشم برم بخونم حالا من میخوام پزشکی بزنم میگه نمیزارم بری از کار و زندگی میفتی سخته درساش کی به بچه ها برسه کی به خونه زندگی برسه 😔😔همون فیزیوتراپی هم لج کرده میگه من اصلا فک نمیکردم تو قبول شی یچی گقتم دیگه ، آنقدر رو مخم راه رفتی گفتم باشه ، اصلا دوس ندارم بری دانشگاه 😔😔 من خیلی زحمت کشیدم بچه ها دلم نمیاد نرم،  لعنت به تعهد لعنت به محدودیت بعد ازدواج ، کاش مجرد بودم ، دلم خیلی گرفته ، مجردها قدر بدونید آزادیتون رو 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پافشاری کن بابا 

برو هر چیزی که خودت دوس داشتی 

این الان اینجور میگه فردا رفتی سر ی کاری اونوقت همین اقا چنان دورت بگرده و بخاطر پول ولت نکنه همشون اولش همینجورن و تو دخهنت زهرش میکنن بعدش ک کار از کار گذشت و دیدن به نفعشونه میان دورت

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

حتما پزشکی بزن.ایندتو خراب نکن.بگو من به همه کارا میرسم

کافیس یه چیزی کم باشه میدونم باید بهم گیر بده غر بزنه 

عزيزم تو به دل خودت انتخاب رشته كن، هيچوقت موقعيتت رو به خاطر شوهرت از دست نده كه بدجور پشيمون ميشي ، حتي قدردان هم نيستن 

من موقعيتمو از دست دادم حالا شوهرم فك ميكنه وظيفم بوده 

و كاري كرد با دكترا گوشه يه شهر كوچيك خونه نشين بشم و افسردگي بگيرم، مردا فقط به فكر خودشونن خودخواهن

از الان باهاش نه بحث كن نه توضيح بده اول انتخاب رشته كن وقتي اوردي بعد يه فكري ميكني 

مرد زندگي أونيه كه پشت زنشو بگيره و حمايتش كنه تا پيشرفت كنه. اين مردايي كه سد راه زنشونن يك مشكلي دارن. به فكر ايندت باش 

پافشاری کن بابا برو هر چیزی که خودت دوس داشتی این الان اینجور میگه فردا رفتی سر ی کاری اونوقت همین ا ...

اخه به هیچ وجه راضی نیس میگه مشکل مالی داری مگه ؟ مگه چیزی واست کم گذاشتم 

عزيزم تو به دل خودت انتخاب رشته كن، هيچوقت موقعيتت رو به خاطر شوهرت از دست نده كه بدجور پشيمون ميشي ...

چکار کنم؟ یه عادت گند دارم وقتی ازم دلخواه دوس دارم بمیرم ، ناراحتیش نمیتونم ببینم 

اخه به هیچ وجه راضی نیس میگه مشکل مالی داری مگه ؟ مگه چیزی واست کم گذاشتم

بگو دلم میخواد درس بخونم بگو اصلا مسئله من پول نیست خیلی خوب هم شما زحمت مارو کشیدی ولی این ی چیزه دلیه و نزار حسرتش ب دلم بمونه ولی واقعا کدوم مردیه که زنش پزشکی قبول شه نزاره بره

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بگو دلم میخواد درس بخونم بگو اصلا مسئله من پول نیست خیلی خوب هم شما زحمت مارو کشیدی ولی این ی چیزه د ...

میگه پزشکی بری دیگه به درد من نمیخوری ، همش خسته ای همش سرت شلوغه، بچه هات بی مادر میشن