2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی بچم

47 بازدید | 8 پست

سلام، تو رو خداهر کس تاپیکم رو میبینه و می تونه کمکم کنه، بچم آلرژی داره و 22 ماهشه، تازگی ها خلط و خون تو مدفوعش دیدم. مشکلم اینه خیلی نا امیدم. بچه های شما کی خوب شدن و این خوب شدن یعنی اینکه مثلا میتونن غذای رستوران و مهمونی بخورن یا نه و اینکه هر روزمی تونن تخم مرغ و ماست بخورن یا نه. ممنونم ازتون. 

چقدر دیر متوجه شدی که به خون تو مدفوع رسیده

کلپروتکتین چند بوده؟؟؟؟

پسر من سه ماهگی دکتر براش تشخیص داد و تا یکسالگی خوب شد

خیلی مراعات کن یه مدت اصلا لبنیات بهش نده حتی بیسکویت یا شکلات هم نده بزار خوب بشه زودتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلیییی رعایت کن 

خیلییییی

سخته ولی میتونی

خواهر منم خیلی اذیت شد ولی تونست

بنده خدا همه چیز رو کنترل میکرد 

یکم تلاش کن و جا نزن واقعا رعایت کن حتی خودتم که به بچه شیر میدی نباید پروتئین گاوی مصرف کنی

چقدر دیر متوجه شدی که به خون تو مدفوع رسیدهکلپروتکتین چند بوده؟؟؟؟پسر من سه ماهگی دکتر براش تشخیص دا ...

نه دیر متوجه نشدم و از دو ماهگی با رگه خون تومدفوع متوجه شدم. شدیدا شدیدا رعایت کردم ولی خوب نشده. فکر میکنم باید زودتر از این ها شیرخشکی میشد. 

ببین خیلیییی رعایت کن خیلیییییسخته ولی میتونیخواهر منم خیلی اذیت شد ولی تونستبنده خدا همه چیز رو کنت ...

باور کنمنخییییلی بیشتر از چیزی که فکرش رو بکنید رعایت کردم و یهجورایی فقطچند مورد غذای محدود رو خوردم و به بچه هم دادم. 

چقدر دیر متوجه شدی که به خون تو مدفوع رسیدهکلپروتکتین چند بوده؟؟؟؟پسر من سه ماهگی دکتر براش تشخیص دا ...

کالپروتکین 600 بود، اما گلبول سفید و قرمز تو مدفوع نبود. این در حالیه که مدفوع خلط خالی بود و حتی یه کوچولو خون من توش دیدم. 

کالپروتکین 600 بود، اما گلبول سفید و قرمز تو مدفوع نبود. این در حالیه که مدفوع خلط خالی بود و حتی یه ...

یا خدا....

چقدر بالا بوده

احتمالا به خاطر این بوده که شیر رژیمی ندادی بهش 

دکتر به من گفت شیر خودمو قطع کنم و پپتی جونیور بدم به پسرم