2821
2789

تخم مرغ آبپز رو پوره کن یکم سس بزن قاطی کن بمال روی نون تست.خیلی خوب میشه

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سفیده تخم مرغ رو با همزن بزن تا پف کنه بعد بریزش توی ظرف مثل کوه بعوسطش زده رو بزار وقتی گذاشتی زده رو با چنگال سوراخ کن بعد بزارش توی فر یکمم نمک بزن...خیلی خوشگل میشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

یا اینکه تخم مرغ و بزار ابپز شه وقتی سفت شد حلقه ای برش بزن بزن تو ارد سوخاری و سرخش کن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

تخم مرغ رو تو یه ظرفی هم بزن بعد نون تست رو توش غوطه ور کن بعد ماهی تابه رو توش روغن بریز یکم که گرم شد، نون تست رو بنداز توش و همین طور که داره سرخ میشه روش یکم شیر بریز در حد یک سوم استکان بعد دو طرف رو سرخ کن روغن اضافش رو بگیر . خیلی خوشمزست

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

پنکیک معمولیه. تخم مرغ ارد   و کوچولو نمک   دوتا تخم مرغ  و یک قاشق سوپ خوری  پر  ارد الک شده  و یک سوپ خوری کمتر هم شیر   یه چایخوری بیکینک پودر هم همه رو  قاطی کن   کره رو با روغن مایع توی تابه  بریز گرم بشه  و کره اب بشه  یه ملاقه از مایع پنکیک بریز و تابه رو  بچرخون تا همه جاش پهن بشه تا سرخ شد  برش گردون  و   سرخ شد بذارش توی یه بشقاب    کمی که خنک شد   روش عسل  بریزو  رولش کن  و  اماده است  میتونی  خامه و مربا  تزیبن کنی میتونی شکلات و توت فرنگی بزنی  دیگه سلیقه اییه.  خوشمزه است بخصوص بچه ها دوست دارن.