2777
2789

تصمیمم گرفتم خیلی جا موندم خیلی نرسیدم به هرچی که میخواستم نرسیدم نمیخوام تا آخر الکی امیدوار باشم کع خدا یچیز خوب جلو پام میزاره 

فقط شرمنده مامان بابامم چقد دوسم داشتن بنده خداها ...چقد بهم امید داشتن...

این همه تلاش کردم شد ۳هزار تهش حداقل کل زندگیمو وقف کردم که توی این ی نقطه حرفی برای گفتن داشته باشم

دختر همسایمون شد ۹۵تجربی...دمش گرم واقعا لیاقتشو داشته ..نمیدونم شاید کند ذهنم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به خاطر کنکور میخوای خودتو بکشی 

باید بگم‌ متاسفانه خیلی احمقی

بچه جون 

زندگی انقدر فراز و نشیب و قشنگی و چیزای مهمتر داره ، که کنکور توش گمه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قشنگم بذار یه چیزی بهت بگم

همه‌ی ما این روزارو داشتیم

یکیش خود من

من حتی یه سال پشت کنکور ۹۵ موندم

ولی الان ک کلی ازش گذشته و لیسانسمم گرفتم

فهمیدم ارزش انقد حرص خوردنو نداشت

وای اصلا بهت نمیگم خودتو نکش و ... آدمی که بخواد سر همچنین چیز کوچیکی خودشو بکشه همون بهتر که بمیره چون توی زندگی مشکلات خیلی بزرگتری هست 

چرت و پرتم نگو که من جای تو نیستم و فلان عوض عر زدن و خودکشی خودتو جمع کن برا سال دیگت بخون چون ته تهشم بعد مردنت شاید مردم یک ماه ناراحتت باشن بعدش کسی اصلا اسم تورم یادش نمیاد والا

سلاممممم خوشگلهههه چه دماغ خوش فرمی عجب لبایی عاشق لبخند نانازت شدم در یک جمله کل  گل های دنیا جلوی زیبایی تو کم میارن اگه کسی امروزت بهت نگفته من میگم: خیلی دوستت دارم و به وجودت افتخار میکنم .زندگی هنوز هم پره از بوی لیمو و سیب و پرتقال فقط باید بوییدش.عاشق کتاب مخصوصا کتاب های قانون جذب و... خوشحال میشم بهم معرفی کنید و اگه نتیجه ای داشتین بهم بگین. دوست دارم صبح تا شب وسایل قدیمی رو جمع کنم و کنار خودم تلنبار کنم. هیچی تو این دنیا منو به اندازه غروب بارونی زمستون خوشحال نمیکنه.بنده از کاه کوه میسازم.اشک من دم مشکمه لطفا با من یکی دعوا نکنید.. اگه حرفی زدم که با علایق شما مغایرت داشت از همین تریبون معذرت میخوام.خوشبختی مثل بوی نارنگی ته کلاسه وقتی که شروع بشه بوش همه زندگی رو میگیره"اگر ما کردها امیدوار نبودیم خیلی زودتر از بین رفته بودیم." خیلی حرف زدم دیگه میرممم .داشتم میگفتم خواهر یک عدد شوهر دارم اسمش چیه؟(ارسطو دیگه مگه اسممونمیبینی.)شوهر من الکی پشتش حرف زیاده وقتی مثل دوتا ملخ عاشق کنار هم نشسته بودیم خودش گفت من اولین دختریم که رفته خواستگاریش دختر محمود نقاش و زن چینی و خواهر زاده اوس موسی همش بهونست اینارو حسودا ساختن رابطه مارو بهم بزن چون تو این دوره زمونه شوهر به این اقایی و صد برابر جذاب تر از  شوشویی من مگه پیدا میشه؟

اگه تلاش کردی و نشده، حتما مسیر زندگیت این نیست عزیزم.

این سختی ها روحت رو رشد میده و بزرگت می کنه، یه روزی میرسه که به همه این روزا میخندی.

زندگی تو خیلی باارزش تر از اونیه که به خاطر این چیزا نابود بشه.

اگه به خاطر کنکور میخوای خودتو بکشی باید بگم‌ متاسفانه خیلی احمقیبچه جون زندگی انقدر فراز و نشیب و ق ...

خودتونم میدونین چقد سرنوشت سازه این نقطه من باید ۳رقمی میشدم پارسال از بهشتی انصراف دادم که بزم حقوق ولی جالا چی؟معلوم نیست کدوم خرابشده ای قبول شم

دنیا که به آخر نرسیده دختر گلم. به این فکر کن اگر یه تار مو از سرت کم بشه پدر و مادرت داغون میشن. یه سال دیگه تلاش کن .هنوز خیلی زوده برا ما امیدی. دنیا آنقدر بالا و پایین داره . باید محکم باشی با اتفاق های سخت تر چطوری میخوای روبرو شی؟ محکم باش . شد شد نشد هم نشد به درک. اوووووو آنقدر راه درازی جلوته

اتفاقا همیشه میگفتم سهمیه آیا موفقند این یدونه سهمیه هم نداشت سال اولشم بود شابد من گیجم..خنگم..کند ...

چی بگم والا بهت که آروم شی من خودمم شرایط تورو داشتم 

ولی اگه سال اولته نا امید نشو شاید سال بعد رتبه بهتر شد

برای پدر مادرت متاسفم که تک بعدی بارن آوردن 

به درک که سه هزار شدی 

تو این مملکت مگه فرق داره ؟ همه تحت فشاریم 

برو ببین چقدر از علوم پزشکی ها خودکشی می کنند! 

دیوونه میشن ؟

، مهم ادامه دادن و تخصص پیدا کردنه تو یه رشته که تو میتونی 

در ضمن چندتا هنر رو یاد بگیر ، همه زندگی که درس نیست

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
قشنگم بذار یه چیزی بهت بگمهمه‌ی ما این روزارو داشتیمیکیش خود منمن حتی یه سال پشت کنکور ۹۵ موندمولی ا ...

ولله نداشت

تو این مملکت دیپلمم زیاده الکی کور و پیرمون کردن استخدامم نمی کنن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه