2789
عنوان

دارم جدا میشم

154 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها اونایی ک تاپیک قبلیمو خوندن میدونن من چرا کارم ب جدایی کشیده ولی همش اعصاب خردی دارم خونواده همسرم اومدن خونه ما مثلا پادرمیونی کنن یا جمع کنن برن ک بدار گند زدن و ماهم دعوامون شد مامان اشغالش از جلدش دراومده بود خود واقعیشو نشون میداد....هرچی پول خرج کردم واسه پسرشون منو با طلب حالا نه انقد بزرگ ولی بهرحال حقوقامو خورد و گفت چیزی ندادی بمن الان رفتم مهریمو اجرا بذارم چون عقدنامه و شناسنامم برد بابدبختی المثنی گرفتم یساعت پیشم باداییش اومد دم خونه ک وسایلمو بده...سند ماشینشم نمیدونم کجا گذاشتن نیستش مطمعنم میخوادببره انتقال بده ک فردا مهریه نده...ازاونور تو اینستا کلیپ دلتگی و گه خوری میذاره ازاونور میاد دم خونه مدارکمو ندی من میدونم و شما...تعادل نداره...بخودم باشه میگم مهریتم نمیخوام فقط گمشو چون ما فقط عقد بودیم و من هنوز باکره ام ...ولی ۱۰درصد یاد بدهیاشو پرروبازیاش میفتم ۹۰درصدفشارخونوادمه که برو مهریتو بگیر....چیکارکنم کمک کنید حالم واقعابده

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

دلم سوخت برات قشنگم

چون خودم درکت میکنم زندگی سختی دارم

ولی نبخشش راحت مهریتو بگیر نه برا پولش میدونم ارزشی نداره ا ولی برای اینکه یکم بفهمه میا با یه خانوم چطوری برخورد کنه 

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلم سوخت برات قشنگمچون خودم درکت میکنم زندگی سختی دارمولی نبخشش راحت مهریتو بگیر نه برا پولش میدونم ...

داروندارش یه ماشینه باسیستمش بچه طلاقه از حس ترحمم متنفرم تا اینجاشم بخاطر دلسوزی کلی عذاب کشیدم این چندوقتم لرزش دستام خیلی تومخمه ازبس تو فشارم...ماشینشم بگیرم صفرصفر میشه و روانی میشه میترسم کاری کنه

استعلام می گیرند. اگه انتقال هم بده توی دادگاه بگو که ماشین داشته فروخته. من یکی رو دیدم خیانت کرده ...

اره جنگ روانی راه میندازه بامن مدام و مدام...این استعلامو اگه من درخواست مهریه بدم بعد بگیرن میگن فرار از دینه؟یا زمان خاصی داره؟

داروندارش یه ماشینه باسیستمش بچه طلاقه از حس ترحمم متنفرم تا اینجاشم بخاطر دلسوزی کلی عذاب کشیدم این ...

اره میفهممت بخدا اهل مشروب هست؟

عزیزم من فقط چون خودم زندگیم پر مشکله و منتظر طلاق از طرف همسرمم درکت میکنم ناراحت نشو قشنگم ❤️

عزیزم ولی ممکنه مهریتو بزاری اجرا تمکین بگیره

اگر نمیترسی برو تو خونت بعد بزار اجرا

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
نبخششمهریتو بگیر پدرشو دربیار مرتیکه آشغالوجنس نرررررررررررو باید با لگد جابه جا کنی

واسش چ کارا که نکردم بی لیاقت....

اره میفهممت بخدا اهل مشروب هست؟عزیزم من فقط چون خودم زندگیم پر مشکله و منتظر طلاق از طرف همسرمم درکت ...

ما سرخونه زندگی نرفتیم گفتم ک من باکره ام تمکین فکر نمیکنم جواب بده

نمی دونم عزیزم. مهریه ت رو بگیر. دل نسوزون اگه کمک مالی بهش کردی.

کمک مالی که خیلییییی اخرشمچ خودش چ مادرش گفتن هیچکاری نکردی خودمون کردیم

واسش چ کارا که نکردم بی لیاقت....

همون دیگه ساده و دل پاکیم و چوب مهربونی هامونو میخوریم.ولی جنس نرررررررررررر لیاقت ندارن فاضلاب خونتم بخورن

ترو خدا زرنگ باش نذار حقتو بخوره

یه دردی بهش بده تا آخر عمر فراموش نکنه

ای کاش من بچه نداشتم و میتونستم خیلی کارا میکردم تا عبرتی بشه واسه خیلیا