2777
2789

قرص ویتاگنوس بخور

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

اگر دوست تاشتی یک سر به تاپیکم بزن راجبش 

با اسلاح سبک درست میشه

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام فقط با اصلاح سبک خوب میشه ورزش و تغذیه سالم من قرص پونیکا خوردم الان نی نی ام دو سالشه

ارادشو ندارم اصلا، خودم ازاد بدون تجویز این قرص و پودرلیی ک گفتید رو بخورم مشکلی پیش میاد؟

سلام عزیزان، دکتر بهم قرص اوزیل داد فقط

من خوردم هیچ اثری نداشت حتی بگو یک درصد ولی الان دوماهه ویتاگنوس میخورم خیلی راضیم موهای زایدمم کم شده پریودم منظم و اروم و سروقت

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ارادشو ندارم اصلا، خودم ازاد بدون تجویز این قرص و پودرلیی ک گفتید رو بخورم مشکلی پیش میاد؟

من رفتم دکتر زنان محرک بهم داد جواب نداد ماه بعدش رفتم طب سنتی خیلی بهم پودر و این جیزا هم ب خودم هم شوهرم داد ماه بعدش جواب داد 

پونیکا ک گیاهی هس داروخانه نداره من الانم خودم میخورم خوبه 

خانما من سه ماه بود قرص ویتاگنوس میخوردم هرماهم پریود میشدم سر وقت ولی این ماه پریودم دو روزه عقب انداخته امکان داره از عوارض قرص باشه؟

این ماه اقدام هم داشتیم احتمال داره باردار باشم؟