2777
2789
عنوان

رفتار خواستگار

508 بازدید | 41 پست

تو دومین جلسه خواستگاری ازم کلی تعریف کرد و گف به دلم نشستید و امیدوارم خوشبختتون کنم و اینا بعد یهو یه هفته غیب شد منم فک کردم پشیمون شده ولی بعد یه هفته باز برگشت و ابراز علاقه ها ادامه میداد و کلی ازم تعریف میکرد ولی فقط اخر هفته ها پیام میداد و تا نصف شب بام چت میکرد. یه جوری بود که هم ازم تعریف میکرد و هم انگار هنوز شک داشت و مطمئنم نمیکرد

اخرشم بعد دو ماه که این روند ادامه داشت یهو کات کرد و گفت قسمت نبود!

چرا این کارو کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم احتمالا تو رو تو آب نمک نگه داشته بوده، یا یکی از قبل داشته یا اینکه کیس تازه پیدا کرده، اگه بازم برگشت کلا قبولش نکن، اصلا بلاکش کن همین الان، بازیچه اش نیستی که یه روز عاشقت هس یه روز فارغ 

چرا پس الکی منو امیدوار کرد و بهم میگف همیشه دنبال کسی مث تو بودم و اینا

ادم حقه بازی بوده چند نفرو همزمان تو اب نمک گذاشته بوده و الان خرش از پل گذشت قیدتو زده همون بهتر که نشد دختر گلم❤❤❤