2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 34 پست

آخه سال های قبل رو بررسی کردم با این رتبه گویا احتمالش نزدیک به صفر بود ، امیدوارم امسال بشه.

پرستاری شهریه پرداز رو شما نمیدونید هزینه هایش چقدره؟انگار بعضی ها میگفتن۲۴میلیون هست درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه سال های قبل رو بررسی کردم با این رتبه گویا احتمالش نزدیک به صفر بود ، امیدوارم امسال بشه.پرستاری ...

من یه دوستام با رتبه نزدیک شما پرستاری یکی از شهرا و دانشکده های دولتی مرزی آورد البته بومی هم بود

باتوجه به اینکه تراز سیوی هم هست شاید احتمالش باشه

آخه سال های قبل رو بررسی کردم با این رتبه گویا احتمالش نزدیک به صفر بود ، امیدوارم امسال بشه.پرستاری ...

هر دانشگاهی فرق داره بین ۱۵ تا ۲۰ متغیره هرسالم یکم بیشتر میشه

اها، شهر خودم اصفهان  ، ببخشید  خیلی سوال میپرسم؛😅 اگه درست حدس زدم شما فکنم دانشگاه اصفهان درس میخونید.شما نمیدونید دانشگاه خوارسگان پرستاری داره یا نه آخه دفترچه امسال وپارسال رو دیدم نداشت اما انگار یکی از دوستام پارسال پرستاری اونجا قبول شد.

سلام خوشگلم میتونی منم راهنمایی کنی 🥹❤️با رتبه ۲۴هزار منطقه ۲ ، یا ۵۵هزار کشوری میتونم دانشگاه آزاد همدان اتاق عمل قبول شم ؟ یا آزاد ظرفیت خودگردان ؟

GȏԀ ıṡ ẇıṭһ ṃє....♡
سلام خوشگلم میتونی منم راهنمایی کنی 🥹❤️با رتبه ۲۴هزار منطقه ۲ ، یا ۵۵هزار کشوری میتونم دانشگاه آزاد ...

سلام

ببین با توجه به اینکه امسال ترازای سیوی داریم احتمال قبولی هست 

اگه بتونی شهرای کوچیک تر و تیپ ۳ رو انتخاب کنی شانست بیشتر میشه

عزیزم از قانون محرومیت سردرنمیارم😞کلافه شدممیشه شفاف برام توضیح بدی 🙏

ببینید شما اگه چهار رشته پزشکی دندون دارو و دامپزشکی و در هر دوره ای اعم از روزانه آزاد شهریه پرداز انتخاب رشته کنید قبول بشید چه ثبت نام کنید چه نکنید از کنکور سال بعد محرومید

اما سایر رشته ها فقط اگه روزانه قبول بشید و نرید برای سال بعد محرومیت داره

به جز ۴رشته سایر رشته هارو اگه به صورت آزاد غیرانتفاعی پیام نور یا (روزانه براساس سوابق) انتخاب کرده باشید قبول بشید و نرید محروم نمیشید

امیدوارم شفاف توضیح داده باشم در قالب پیام یخرده سخته بازم اگه جاییش گنگ بود بپرسید