2777
2789

سلام دوستان 💕 

شوهرم یکسال و چهار ماهه که فوت کرده

یک ماهه گذشته دو تا خواستگار داشتم ، اصلا نمیتونم به ازدواج فکر کنم ،خیلی بهم میریزم ،متاسفانه خانوادم خیلی منو تحت فشار گذاشتن که ازدواج کنم 😢

💜                                                                                                                                                                                                                                           
از نظر روانشناسی یک ماه هنوز زوده برای رفتن توی ارتباط جدید حداقل هشت ماه باید به خودت زمان بدی تا ذ ...

1 سال و چهار ماه گذشته 

تو یک ماه اخیر دو تا خواستگار داشتن

خدایا خداییتو شکر 🤍                                          اگر نیاز به صحبت ، درددل و ...داشتید تگم کنید تاپیکتون ، بهتون گوش میدم                                 الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن             میشه به نیتم ذکر « یا فتاح » بگی ؟  هرچقد که دوس داشتی حتی یکی/باردارای عزیز من اعتقاد دارم شما به خاطر تودلی های معصومتون دعاتون میگیره ، میشه برام دعا کنید ...                                          اگر دوست داشتید این صفحات رو در روبیکا دنبال کنید                     https://rubika.ir/gord___afarid      https://rubika.ir/reyha_aneh  ای که مرا خوانده ای ، راه نشانم بده ...                                                   با شرف باشید و با شرف بمیرید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آهان شاید نیاز به سوگ درمانی باشه

عزیزم سوگ درمانی چیه؟ 

من سه ماه روانکاوی میرم 

نمیدونم چرا از ازدواج دوباره وحشت دارم ، ترس از دست دادن دوباره دارم ، از یه طرف عذاب وجدان و خجالت از شوهرم

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم سوگ درمانی چیه؟ من سه ماه روانکاوی میرم نمیدونم چرا از ازدواج دوباره وحشت دارم ، ترس از دست دا ...

عزیزم...

سوگ درمانی روی سوگ (غم از دست دادن عزیز) کار میشه، و کار هر سوگ درمانگری هم فرق داره باید دید کدوم درمانگر تو این حوزه حرفه ای عمل می کنند 

روانکاوی هم بی تاثیر نیست 

اما باید اون ترس از دست دادن از کی شروع شده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام خوبیشما خیاطی میکیند

سلام عزیزم 

بله

💜