2777
2789
عنوان

ببینید فروشنده بیشعور چی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 60 پست
واقعا ناراحت نمیشدی

عزیزم ،ادما با هم خیلی فرق دارن من عیبی رو شما نمی‌ذارم و نمیگم من خیلی بهتر از شما 

ولی تو زندگی به حرف هر کس و ناکسی بخواید انقدر بها بدین که نمیشه خب برای منم پیش اومده که ایراد ازم بگیرن به تمسخر باهام حرف بزنن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ،ادما با هم خیلی فرق دارن من عیبی رو شما نمی‌ذارم و نمیگم من خیلی بهتر از شما ولی تو زندگی به ...

حس بدی بهم دست داد عیبمو جلو شوهرم گفت میدونی یجورایی انگار عیبمو بزرگ کرد

.

من یه بار رفتم مانتو بخرم به فروشنده که آقا هم بود گفتم تا اینجا باشه با دست بالای زانو رو نشون دادم

هر چی آورد در حد شومیز بود

گفتم آقا من بلندتر میخوام گفت اینا استانداره شما زیادی بلندی 🙄🙄🙄

اصلا کپ کردم

بعضی ها بیشعورن بلند باشی یه چیز میگن کوتاه باشی یه چیز 

کلا دهنشون بازه واسه چرت گفتن

منم اعصابم خورد شد 

جدی یدفعه برو به صاحبکارش بگو اخراجش کنه 

اینقدر بدم میاد از اینجور آدما 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

این دیگه خیلی بی ادب بوده ک نقطه ضعف طرف و پیش شوهرش بیان کرده

ببین تو فامیل چ جوری اتیش میسوزونه لامصب والله من لالم

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.  
من یه بار رفتم مانتو بخرم به فروشنده که آقا هم بود گفتم تا اینجا باشه با دست بالای زانو رو نشون دادم ...

والا هر کاری زحمت خودشو داره فروشندگی اینطور نیست که ۴ تا اوردی مشتری پسند نکرد بخوای بارش کنی

.

عزیز دلم ،قربون شما برم من چه عیبی ساختار بدنی شماست من جای شما بودم وقتی فروشنده این‌طوری گفت میگفتم وای اره من خیلی ریزه میزه ام ،خودم دوست داشتم قد بلند تر باشما ولی شوهرم عاشق زن ریزه میزه اس و می‌خندیدم یا سر شوخی رو باز میکردم تا نشون بدم حرفش برام اونقدر اهمیت نداره ،بعدشم شوهر شما ،شما رو دوست داره عاشق شماست ،شما وقتی یه لباس خیلی زیبا میگیرید که به دل خودتون نشسته حتی اگه ینفر دیگه بگه زشته شما باز هم دوستش دارید ،همسری که با حرف یه فروشنده زیبایی و ظرافت شما رو نبینه که مرد نیست ....بعدشم مردها هم عقل دارن 🙂اون فروشنده هم شاید کلافه بوده یا از جایی پر بوده این اعصاب خوردی رو رها کنید به کاش برید با همسرتون فیلم ببینید یا وقت بگذرونید :) 

چقدر نوشتم  😅

عزیز دلم ،قربون شما برم من چه عیبی ساختار بدنی شماست من جای شما بودم وقتی فروشنده این‌طوری گفت میگفت ...

مرسی از حرفات اتفاقا اونا نشستن فیلم میبینن تخمه میشکنن من در تلاش برای اروم کردن خودم  

.

مرسی از حرفات اتفاقا اونا نشستن فیلم میبینن تخمه میشکنن من در تلاش برای اروم کردن خودم

من مطمئنم شما خانوم بسیار زیبا و دلنشینی هستین 

حیف که بیخودی خودتون رو حرص می‌دین 

اون فروشنده هم خامی کرده 

بخاطر خامی یه آدم دیگه خودتون رو اذیت نکنید ما هم نمی‌دونیم اخلاق و روزی که اون فروشنده پشت سر گذاشته چی بوده 

امیدوارم یکمی کمکتون کرده باشم :)