2777
2789

بچه ها من و شوهرم و دخترم کوچیکم با ماشینمون با دوستامون رفتیم سفر دختر من کوچیکه و ما به یک مکان مثل هتل و سوئیت نیاز داشتیم اول با دوستام طی کردیم شوهرم تو شمال چند جا آشنا داره با قیمت خوب سوئیت میده بیاین هر خانواده اونجا سوئیت بگیره گفتن باشه و رفتیم رسیدیم شمال شوهرم داشت می‌رفت سمت سوئیت دوستش که اونجا جا بگیریم لب دریا هم سوئیت بود اونا دبه کردن که نه ما پول نداریم سوئیت خدایی ارزون برامون حساب کرد اونا گفتن نه ما میریم دریا بر میگردیم همینطوری لباس عوض میکنیم من به شوهرم گفتم نه ما بگیریم بهتره چون دخترمون کوچیکه و اونم بیخیال خودمون با شن و ماسه نمی‌تونیم تو یک چادر بخوابیم شوهرم گفت نه زشته بچه ها اگه بدونین چی شد 

اینا چادر نیاورده بودن و ما گفتیم ما چادرمون اندازه خودمونه و نامحرم اگه بیاد تو چادر من نمیتونم راحت باشم باورتون میشه چادر نداشتن من که نه 

اونا قبول کردن سوئیت بگیریم اما رسیدیم گفتن ما تمام پولامونو برای تو راه خرج کردیم الان بچه هاشونم اسهالن 😂😂 انقد تو راه هلهوله و ... خریدن من به جای اونا حالم بد شد من به دخترم به اندازه چیزی دادم بخوره چون ماشین تکون میخوره و حالش بد نشه خدایی نکرده ما چادرمون ۴ نفره است ما ۳ نفریم اونا ۴ نفر میگن نوبت نوبتی استفاده کنیم

ما با اینا چندین ساله اشناییم زمانی که هنوز بچه نداشتم باهاشون به مسافرت من و همسرم رفتیم اینطوری نبودن نمی‌دونم چرا یهو اینطوری شدن

میگن تو جیبشون یک قرون هم نی 

ما چیکار کنیم نهار شام هم ندارن بخورن

پول نهار و شام ندارن پس رو چه حسابی اومدن سفر

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم شما میگفتین دخترمون به هیچ وجه نمیتونه تو چادر بخوابه و خدای نکرده مریض و بی حال میشه ...ما میریم سوئیت ، چادر ما هم مال شما ...بعدم تو روز هماهنگ میکردین لب دریا و بیرون با هم میگشتین

وا چه مسخره نمیومدن مسافرت،والله من باشم راهم و ازشون جدا میکنم و هرگز باهاشون جایی نمیرم.شما برید سوییت بگیرین و برا غذام بگین چیکار کنیم پیشنهاد خودتون و بدید نیومدن خودتون برید .

دوست شوهرت علی بی غمه .

🥴

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

چه بی فکر لابد انتظار دارن شما خرج سفرشونو بدید😐

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀

الان چیکار میکنن پس؟ 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین