2777
2789
عنوان

ترشی فلفل برای اسپرم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 26 پست
داروهاش عالیه به جای ترشی فلفل بهش آناناس بده پسته و بادوم چیزای مقوی البته اگه دوس داره بزار یه ذره ...

خیلی میرسم بهش نخود آب میدم آجیل خام میدم شبا با روغن کنجد ماساژ میدم بعد کمپرس یخ میذارم ۵ تا ۱۰ دیقه 

شیرموز هفته ای دو سه بار 

چون خواهرم خیلی زود حامله میشه و شوهرش عاشق ترشی فلفل هست پایه ثابت سفرشون هس 

بخاطر همین میگف خیلی خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ویتامین ای و سی خودم بهش میدم

خب همین هارو بهش بده سردی بهش نده ترشی و لبنیات نذار بخوره بجاش موز بهش بده گردو بده عسل و سیاهدانه بده بخوره 

هرکیم هرچی گف سریع ندو بخر که بخوره 

ترشی سرده فلفل و ادویه گرمه معلوم نیس خوب باشه یا بد 

خیلی میرسم بهش نخود آب میدم آجیل خام میدم شبا با روغن کنجد ماساژ میدم بعد کمپرس یخ میذارم ۵ تا ۱۰ دی ...

عزیزم تو هم باردار میشی به زودی زیاد به شوهرت استرس وارد نکن یخ رو بیخیال شو بقیه چیزایی که گفتی خوبه

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
خب همین هارو بهش بده سردی بهش نده ترشی و لبنیات نذار بخوره بجاش موز بهش بده گردو بده عسل و سیاهدانه ...

خیلی بهش میرسم بخدا ولی اصلا تغییر نمیکنه 

یکماه پیش ابن سینا تهران آزمایش دادیم حرکت و مورفو صفر بود بخدا دیگه خسته شدیم

ولی قبلش تو یه آزمایشگاه دیگه داده بودیم همه چی عالی بود 

خستم دیگه

نوره استفاده کنید اونم گرمیه شما بزن پشت کمر و زیر نافت همسرت هم به کمرش بزنه 

کلا استفاده کنید خیلی مفیده 

اگه جوش زدید هم نترسید بدنتون پاکسازی میشه فقط روی جوش دوباره نزنید 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من اینجا شنیدم خیلیا که تنبلی تخمدان داشتن با قطره یا قرص ویتاگنوس باردار شدن شما مصرف کردی؟ 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

آره کاربرا هم کامنتمو لایک کردن براشون خنده دار بوده😅چقد خشکید یه شوخی نمیشه باهاتون کرد

وقتی من میام اینجا نظر میخام یعنی کسی نبوده که راهنماییم کنه و اینکه یکسال و چند ماهه که منتظرم منم مامان بشم ولی خدا نخاسته و نشدم 

کسی که تو شرایطی مث من هست سوژه خوبی برای خندیدن و شوخی کردن نیس بنظرم 

هر چیزی جا و مکان خودشو داره

من اینجا شنیدم خیلیا که تنبلی تخمدان داشتن با قطره یا قرص ویتاگنوس باردار شدن شما مصرف کردی؟

نه عزیز من مصرف نکردم 

ولی اوابوست و اینوفولیک و متفورمین مصرف میکنم 

پریودام منظمه ولی تو سونو میزنه پی سی او 

نه عزیز من مصرف نکردم ولی اوابوست و اینوفولیک و متفورمین مصرف میکنم پریودام منظمه ولی تو سونو میزنه ...

اینجا یه پرس و جو بکن شاید برات مفید باشه