بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوره استفاده کنید اونم گرمیه شما بزن پشت کمر و زیر نافت همسرت هم به کمرش بزنه
کلا استفاده کنید خیلی مفیده
اگه جوش زدید هم نترسید بدنتون پاکسازی میشه فقط روی جوش دوباره نزنید
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
من اینجا شنیدم خیلیا که تنبلی تخمدان داشتن با قطره یا قرص ویتاگنوس باردار شدن شما مصرف کردی؟
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
نه عزیز من مصرف نکردم ولی اوابوست و اینوفولیک و متفورمین مصرف میکنم پریودام منظمه ولی تو سونو میزنه ...
اینجا یه پرس و جو بکن شاید برات مفید باشه