2777
2789

اول خودم بگم یه بار اوایل ازدواج لباسای شوهرمو آخر شب ریختم تو ماشین هی از ماشین صدا میومد شوهرم میگفت چیزی تو جیبام بود؟منم گفتم نه هی میگفت برو ببین چیه منم گشادیسم مزمن داشتم از اون زمان میگفتم طبیعیه صبح در ماشینو باز کردم دیدم گوشی نوکیا ساده شوهرم که خط کاریش توش بود تو از ماشین لباسشویی خودشو پرت کرد تو بغلم وای   صدتا سوراخ قایم کردم آخرم قاطی آشغالا فرستادم رفت الانم چهارسال میگذره هنوز نگفتم   بیچاره همه جا رو گشت یه خونه تکونی هم برام کرد هنوز میگه نمیدونم کجا گم کردم فکر کنم تو مترو ازم زدن منم میگم خاک بر سر دزدشون اون چی بود دیگه که بدزدن     

مرا به خاطرت نگه دار... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه خیلی کارم زشت بود داشتن به شدت باهام دعوا میکردن منم گوشیو گرفتم الو الو .... خلاصه همه ساکت شدن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سرماخوردم‌و 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اه خیلی کارم زشت بود داشتن به شدت باهام دعوا میکردن منم گوشیو گرفتم الو الو .... خلاصه همه یاکت شدن

منم يبار لاك ريختم رو فرش...لاك صووووورتي...تا هنوزم متوجه نشده...يه كار ديگه اي هم كه مرتب انجام ميدم اينه كه شوهرم ي شيشه عسل اصل گرون قيمت خريده...منم هر روز ماسك عسل ميزارم صورتم...بنده خدا فكر ميكنه ميخورم...

خدايا دوستت دارم...

یه بار مجرد بودم.حوصلم حسابی سر رفته بود.رفتم کنار ماشینمون.کبریتم برداشتم.

مامانم اصلا حواسش نبود.ولی خداروشکر گفت برو اونطرف تر.

کبریتو زدم به علف های خشک 

گرفتن اولین شاخه همانا.و رفتن به طرف مزرعه های مردم همان😣

دیگه با کمک مردم خاموش شد.

خرابکاری پنهانی دوران متاهلی فعلا پیش نیومده.همش جلو چشمش بوده😭

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ