2777
2789
عنوان

عکس رنگی و لتروزول و کلومیفن

133 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من فردا صبح عکس رنگی رحم دارم 

دارم از استرس میمیرم 

دکتر بهم لتروزول و کلومیفن داده و گفت شنبه عکس رنگی بده و جوابش رو برام بیار 

سومین روز مصرف قرص‌دکترم گفته بخاطر رشد فولیکولات نمیتونی هیچگونه مسکنی برای قبل عکس رنگی استفاده کنی میخواستم شیاف بزنم قبلش ک منع شدم 

خواهش میکنم کسی عکس رنگی بدون مسکن داده ؟هرچی میدونین از عکس رنگی بگین ممنونم

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

ببین اصلامسکن و....نمیخواد

نگران نباش

من تازه رفتم

اصلانمیفهمی

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلامسکن و....نمیخوادنگران نباشمن تازه رفتماصلانمیفهمی

وای الهی خیر ببینی اطرافیانم ک خیلی ترسوندنم چون ی بارداری خارج رحمی داشتم میگفتم تو انسداد داری اذیت میشی

وای الهی خیر ببینی اطرافیانم ک خیلی ترسوندنم چون ی بارداری خارج رحمی داشتم میگفتم تو انسداد داری اذی ...

منم داشتم

اصلاداشتم ازاسترس سکته میکردم

خانمه گفت نترس من به کارم واردم

خدایی اصلااصلانفهمیدم

حتی۱ذره اذیت نشدم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

من دوستم رو بردم...اصلا درد نداشت..اون استرس درد رو توی ذهنت میسازه وگرنه دوستم خیلی معمولی و بدون اذیت شدن عکس گرفت...البته جای خوب برو..هرجایی نرو

قاشق نشسته
منم داشتماصلاداشتم ازاسترس سکته میکردمخانمه گفت نترس من به کارم واردمخدایی اصلااصلانفهمیدمحتی۱ذره اذ ...

شما لولتون باز بود؟

من دوستم رو بردم...اصلا درد نداشت..اون استرس درد رو توی ذهنت میسازه وگرنه دوستم خیلی معمولی و بدون ا ...

دکترم خودش معرفیم کرد ب این مرکز 

شما لولتون باز بود؟

نه یکیش کمی بسته بودبازشد