2777
2789
عنوان

مادر بد

109 بازدید | 11 پست

یعنی زن ازین بدتر و گوه تر تو دنیا وجود نداره 

پای همرو از خونه زندگیمون بریده تو این دنیا با هیچکسی ارتباط نداریم نه یه دوست نه یه فامیل از همه بدش میاد اگرم کسی میاد خونمون در اتاقشو میبنده طرف دیگه رفته و نیومده 

کارت حقوق بابا دستشه ،منم خاصل سالها زحمتم یه خونه بود خریدم با یه پراید دلرم اونم بابا هر روز باهاش کار میکنه 

کلا در هفته سه روزم غذا درست نمیکنه شبا تا صبح بیداره راس ساعت ۸ شب بیدار میشه تا چشمشو باز میکنه شروع میکنه نفرین به بابام اونم بابام ادم باشخصیت و اروم الان که من از صبح بلند شدم دارم اشپزخونه تمیز میکنم دعوایی درست کرد که نگو منم جد ابادشو شستم بابامم گاز و باز کرد میخواست خونرو منفجر کنه 

میگه عمدا داری تمیز میکنی اشغال کثافت مزاحم خواب من بشی از صبح رفتم براش کیک خریدم چایی درست کردم ناهار درست کردم باباهم کمکم کرده بلند شده چه حرفایی که نزده 

تهدید میکنه پدرتو در میارم میدونم چکارت کنم من احمق انقدر گریه کرد گریه کرد خونه ای که خریدم زدم به نامش حالا تهدید میکنه از خونم برید خدا شاهده به خاک خواهرم هزارتومنم از پول خونرو نداده حتی مستاجر بودن پول پیشم گذاشت تو جیب خودش

حسرت مونده به دلم دو تا اشنا دو تا فامیل بیان خونمون سالهاست هیچکی نه جشنی نه مراسمی نه هیچ جا دعوتمون نمیکنه قبلا هم اگه دعوت میکردن نمیومد

دیروز پنیر تموم شده بود گفتم پنیر نداریم بیدار شد به بابام گفت به چه حقی پنیر و خوردی یا یه غذا درست میکنه میگه برا خودمه برا شما نیست حالا مثلا همه چی خوبه فقط عادت داره دعوا درست کنه 

فقط تو که خونتو زدی به نامش  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تو که خونتو زدی به نامش

انقدر گریه کرد گفت خواهرت مرده فردا توام ازدواج میکنی میری این خونرو بزن به نام من بزار تا زنده ایم دیگه اواره نشیم منم گفتم من برا شما خریدم باشه چه فرقی داره منم یدونه بچم تهش مال خودمه خدا نکرده بلایی سرتون بیاد 

انقدر گریه کرد گفت خواهرت مرده فردا توام ازدواج میکنی میری این خونرو بزن به نام من بزار تا زنده ایم ...

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......