یعنی زن ازین بدتر و گوه تر تو دنیا وجود نداره
پای همرو از خونه زندگیمون بریده تو این دنیا با هیچکسی ارتباط نداریم نه یه دوست نه یه فامیل از همه بدش میاد اگرم کسی میاد خونمون در اتاقشو میبنده طرف دیگه رفته و نیومده
کارت حقوق بابا دستشه ،منم خاصل سالها زحمتم یه خونه بود خریدم با یه پراید دلرم اونم بابا هر روز باهاش کار میکنه
کلا در هفته سه روزم غذا درست نمیکنه شبا تا صبح بیداره راس ساعت ۸ شب بیدار میشه تا چشمشو باز میکنه شروع میکنه نفرین به بابام اونم بابام ادم باشخصیت و اروم الان که من از صبح بلند شدم دارم اشپزخونه تمیز میکنم دعوایی درست کرد که نگو منم جد ابادشو شستم بابامم گاز و باز کرد میخواست خونرو منفجر کنه
میگه عمدا داری تمیز میکنی اشغال کثافت مزاحم خواب من بشی از صبح رفتم براش کیک خریدم چایی درست کردم ناهار درست کردم باباهم کمکم کرده بلند شده چه حرفایی که نزده
تهدید میکنه پدرتو در میارم میدونم چکارت کنم من احمق انقدر گریه کرد گریه کرد خونه ای که خریدم زدم به نامش حالا تهدید میکنه از خونم برید خدا شاهده به خاک خواهرم هزارتومنم از پول خونرو نداده حتی مستاجر بودن پول پیشم گذاشت تو جیب خودش
حسرت مونده به دلم دو تا اشنا دو تا فامیل بیان خونمون سالهاست هیچکی نه جشنی نه مراسمی نه هیچ جا دعوتمون نمیکنه قبلا هم اگه دعوت میکردن نمیومد