2777
2789

اینکه هیچ مهمونی خونتون نیاد   

شوهرم اجازه نمیده کسی بیاد خونمون، حالا هر وقت می‌خوام خونه رو مرتب و تمیز کنم یه جورایی بی انگیزه میشم و دلم میگیره، میگم برای کی تمیز کنم، البته قضاوت نکنید و نگید چه شلخته، نه به خدا شلخته نیستم در حد معمول تمیزکاری میکنم اما انگار یه کمبودی احساس میکنم، آخه من خیلی مهمون دوست داشتم و دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واه

مگه قراره فقط واسه مهمون خونه تمیز کنی؟

الان دیگه گرونیه کسی مهمونی نمیده

شوهرت هم اجازه میداد،بعده ۲بار که دعوت میکردی و دعوتت نمیکردن،تو هم وا میدادی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واهمگه قراره فقط واسه مهمون خونه تمیز کنی؟الان دیگه گرونیه کسی مهمونی نمیدهشوهرت هم اجازه میداد،بعده ...

عزیز دلم من که گفتم در حد معمول تمیز میکنم اما تمیزکاری برای مهمون یه چیز دیگست، آدم با شور و هیجان انجامش میده

پدر و مادرم که فوت شدن، با برادرم هم دشمنی خونیه، با خواهرم یه مقدار اوکی بود که دیگه اونم میگه نیاد

عزیزم من یکی از تاپیک هاتو رفتم خوندم 

برای اعصاب خودت میگم کاش جدا میشدی

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.