2777
2789
عنوان

خطاب به کسانی که بچه ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 69 پست

باشه عزیز تو اینجوری دوس داری ولی بقیه جور دیگه دوس دارن 

بیایید افکارمونو نکنیم تو دهن بقیه 

اینایی که گفتی رو یه زن با بچه هم میتونه داشته باشه همون‌طور که چند نفرو ابنجوری میشناسم 

و برعکس یه زن بی بچه هم میتونه از اینا بی دریغ باشه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر بچه نداره و انگار شوهرش هم خوب نیست تاپیکاشو بخون همه سریع بهش حمله کردن فقط ی نفر حالشو فهم ...

كسي به نظرم حمله نكرد كامنت اولشون هم كه نشون نميده زندگي سختي داره!! خوب هدف از اين تاپيك چي بود وقتي تو واقعيت اين نيست؟؟!! 

اصلا استارتر منظورش چیز دیگه ای هست ناراحته

واقعا؟

بچه میخواد و نمیشه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ولی عزیزم درسته استقلال مالی خیلی خوبه ولی ادم وقتی ازدواج میکنه این حرفا نیست که زیر دین شوهر برم یا نرم ....اگه نیاز به وابستگی نداشتی چرا ازدواج کردی؟؟ بنظرت این خوبه که تو خودت کار کنی و نیازاتو خودت برطرف کنی؟؟نقش همسر چی میشه پس؟؟مرد باید باید به نیاز زنش توجه کنه هرچند استقلال مالی داشته باشه ...اینجوری مرد خیلی خیلی بی مسیولیت میشه .اصلا زحمت بکشه واسه کی؟؟واسه چی؟؟؟ زن استقلال مالی داشته باشه در کنار اینکه همسرش نیازهای اصلیشو برطرف کنه ..رفیق هم باشن نه رقیب هم ....نه همخونه ی هم ..منم از همه لحاظ استقلال دارم ولی شوهرم کیف میکنه با تمام این تفاسیر خواسته هامو براورده کنه ....اصلا قشنگ نیست من بگم خودم دارم پس خودم میخرم مگه محتاج کسیم؟؟ ازدواج یکدلیه  من و تویی نیست دیگه ...این حرفتو اصلا دوست نداشتم ...زندگی سرد و بی روح میشه هرکسی واسه خودش باشه 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بله بچه میخاد

الهی بگردم

خدا بچه صالح و سالم و زیبا بهش میده انشالله

خیلی سخته چیزی بخوای و نشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
و منی که ۳تاشو دارم...شب راحت نمیخوابم مدام درحال جمع و جور کردن خونه ام همش درحال آشپزی و سرو صدا و ...

دقیقا منم...یک لحظه بیکار نیستم😅😅ولی بچه هام عشقن💙🍃❤

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الهی بگردمخدا بچه صالح و سالم و زیبا بهش میده انشاللهخیلی سخته چیزی بخوای و نشه

من تاپیکاشو نخوندم چون حوصله این کارا رو ندارم 

ولی جملاتش برام آشنا بود و زود درکش کردم 

جمله هاش همونایی بود که یه مدت خودمو باهاش گول میزدم ولی سالها گذشت و الان راضی ام به رضای خدا و پذیرفتم 

انشالله یا دامنشون سبز بشه و یا دلشون آرام بگیره 😔

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
كسي به نظرم حمله نكرد كامنت اولشون هم كه نشون نميده زندگي سختي داره!! خوب هدف از اين تاپيك چي بود وق ...

اگه از من میپرسی میخاد واقعیت رو بشنوه 

همینایی که نوشتن بهترین لذت بخش ترین حس دنیا و این حرف هاا و 

با توجه به تاپیک های قبلت و خساست شدید همسرت

به تصمیم ات  احسنت میگم  

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من تاپیکاشو نخوندم چون حوصله این کارا رو ندارم ولی جملاتش برام آشنا بود و زود درکش کردم جمله هاش همو ...

خدا برا همه مون بهترین بخواد

من چون خودم نمیخوام زیاد متوجه اینجور جملات نمیشم

و فضیلتی در بچه نداشتن به نسبت بچه داشتن و بالعکس نمیبینم

من تاپیکاشو نخوندم چون حوصله این کارا رو ندارم ولی جملاتش برام آشنا بود و زود درکش کردم جمله هاش همو ...

منم سعی میکنم تاپیک همه رو با عجله برداشت نکنم 

نه به نظر من نمیخاد خودش رو گول بزنه 

چون قبلا هم تاپیک زده میخاد قوی باشه

ولی ببینید چه جامعه ای داریم همه رو تنگنا میزاریم چه اونی که ازدواج نکرده و سنش گذشته چه اونی که ازدواج کرده و بچه دار نمیشه چه اونی که چند تا بچه داره و پول نداره  ووووو همه از دست هم اذیتیم 

خاله من میگه از اینکه تو خیابون من حاج خانوم صدا میزنن ناراحت میشم آخه چرا مردم نمیگن خانم بانو

تو این جامعه هیچ کس مراعات بقیه رو نمیکنه 

استارتر از کامنتا متوجه شدم که ظاهرا از زندگیت راضی نیستی

ولی بنظر من واقعیت همینیه که خودت گفتی 

منم ۳۸ سالمه مجردم خیلی خوشحالم که بچه ندارم چون واقعا تمام اطرافیانم که بچه دارن کاملا اسیر بچه هاشون شدن و تمام وقت در خدمت اونان حتی اگه یه تفریحی چیزی هم بدون بچهاشون برن همه ی فکر و ذکرشون پیش بچه س

بعدم که بچه بره مدرسه هزار جور استرس و اعصابخوردی داره

تازه این درصورتیه که بچه سالم و خوب باشه حالا اونایی که بچشون مریضه یا بیش فعاله یا اوتیسم و مشکل خاصی داره که دیگه بماااااااند دهنشون سرویسه 

من اصلا خوشم نمیاد اینجوری درگیر و دربند یه موجود دیگه بشم و واقعا راحتیمو دوس دارم . درسته بچه داشتن شیرینی هم داره ولی بنظر من اصلا تو این دور و زمونه.سختیاش به شیرینیاش نمی ارزه

اصلا غصه نخور و فکر و خیال نکن اگر از زندگیت راضی نیستی و واقعا شوهرت خوب نیست میتونی جدا بشی و یه زندگی مجردی شاد داشته باشی

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍

عزیزم آیا شما که خودتونو با این حرفا آروم میکردی هم به دیگران طعنه میزدی و به دیگران میگفتی: شماها که بچه دارین بدبختین، منم که ندارم خوشبختم؟! 

باور کنین اگه تاپیک میزد میگفت: دلم بچه میخواد، بعضی کاربرا خیلی بهتر منصرفش میکردن از بچه دار شدن... 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.