2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست
گلم تو باید رو شوهرت کار کنی تو عروسه اونایی بخوای چیزی بگی خودت بد میشی

خاک تو سر شوهرم از بس ساده و بی زبونه ،خسته شدم از دستش

خدایا خستم پس کی ب دادم میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس یه چند بار پول گاز نریزین بزارین بیان قطع کنن...اونوقت علت و جویا میشن

یبار همینکارو کردیم رفتن کپسول اوردن با اون میگذروندن😓😓ی هفته بعد مجبورشدیم بریزیم دیگه ،بخدا یک ونیم میلیون پول گازبود نصفش ومادادیم

این مشکلات تا مادامی که باهم زندگی میکنین هست.....پس یا جدا کن خونتو...یا جدی باش و وقتی شوهرت نیست بهشون بگو یا بشینو بکش

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

زیادم ک استفاده کنی جریمه میاد،دوتا بخاری مادرشوهرم اینا میذارن یکی خواعر شوهرو برادر شوهرم یکیم ما با سه تا اب گرمکن😓

شوهری که حرف گوش نکنه رو ادم چیکار کنه اخه؟

به نظر من برو واقعیت رو به مادرشوهر یا خواهر شوهرت بگو. بگو بخدا انقدر درامد نداریم... بگو شوهرم ماهی یه تومن میگیره نداریم این همه هزینه کنیم... بگو نمیگم همه سهمتونو بدین اما یکم کمک کنید شما هم

اگر هم به شوهرت گفتن دیدی اومد باهات دعوا کنه تو از قبل امادگیشو داشته باش و سعی کن عصبی نشی و ارومش کنی و بگو من دلم برا تو میسوزه

بگو من که تو خونم تو کار میکنی و داری همه پولاتو الکی هزینه میکنی

the look in your flirty eyes still makes me feel like the most beautiful girl alive

به جای اینکه یک و نیم میلیون پول گاز بدین و این روند ادامه داشته باشه برید درخداست جدا کردن گاز هر طبقه رو بدید. یه بار هزینه کنید ولی دیگه پول اونا رو ندید

لبیک یا حسین (ع)