2777
2789

فقط ۵ ۶ سالم بود قشنگ یادمه چقدر بابام سر اینکه رفته بودم تو دریا لباسام بهم چسبیده بود و تا هتل باید پیاده می‌رفتیم بهم فحش داد، چقدر گریه کردم و از خودم خجالت می‌کشیدم تو اون سن‌. چقدر تو بچگی من اذیت کردن هنوز هم می‌کنن.

امروز هم سر رنگ لاک صورتی کم‌رنگ

به من می‌گه برو ببین این رنگ لاک‌ها چه معنی می‌ده، معنی‌های بد می‌ده  رنگش والا من جز باربی گرل معنی دیگه نمی‌فهمم. می‌خواست من بزنه. منم والا صدام بالا نبردم منطقی بین جیغ و داد هاشون گفتم ۲۳ سالم، نمی‌خوام برای شماها‌ زندگی کنم.

بهم میگه.ه برو پاک کن حالم بد میشه، شما دختر باشید حس بدی از پدرتون نمی‌گیرید؟ یعنی چی مثلا به من چشم داری الان با لاک صورتی کم رنگ 

فقط کاش برم هیچ وقت نبینمشون فقط تلفنی/ دوری و دوستی بس که حالم بد می‌کنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک میکنم،افکار پوسیده و متحجرانه متاسفانه 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

درک میکنم،افکار پوسیده و متحجرانه متاسفانه

شدیدا احمقانه و خرافاتی

بعد خودش تو هال میشینه فیلم صحنه‌دار با صحنه ۱۸+ می‌بینه آدم خجالت می‌کشه ۲ دقیقه رد بشه کاراش انجام بده

خانواده منم همینن 

دیگه از همه چی خسته شدم نه ذوقی واس لاک زدن نه هیچ چیز دیگ 

بخاطر رفتاراشون از دوست و هرکی فاصله گرفتم 

۳ ماه تابستون خونه و هیچ جا نرفتم 🚶🏻‍♀️😅

و برای سوالت هم اصلا احساس نمی‌کنم پدر دارم ک بخوام حس بد بگیرم ازش 😂😂🤦🏻‍♀️

انقدر تو جامعه و خانواده به ما سخت گرفتن که الان من از پوشیدن لباس رنگ روشن میترسم و بدم میاد فک‌میک ...

خاک بر سر هرکس با این تفکرات 

واقعا چقدر حال آدم بد می‌کنن

من چقدر تو بچگی از خودم بدم میومد الان هم میاد