2777
2789
عنوان

کسایی که میگن خودکشی حرامه

422 بازدید | 31 پست

اگر خودکشی حرام بود تو قرآن میگفت چرا نگفته ، با چه استدلالی همچین چیزی میگین 

حالا بعضیام میگن جهنم میری ، دقیقا با کدوم آیه قران ؟؟؟؟ 

کسایی که میخوان حدیث بگن دکمه برگشت از تایپک رو بزنن بنده نه حوصله و نه اعتقاد به حدیث دارم فقط قرآن 

آیه ۲۹ سوره نسا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اعتقاد به حدیث نداری چرا به قرآن داری ؟! 

قرآن برای انسان عادی تفسیر می‌خواد دوست عزیز 

چونکه آیات صرف برای پیامبر و ائمه دارای معنای اصلی و بقیه نیاز به تفسیر دارند، حتی همین الان هم تمام قرآن رو مانمیدونیم چون تفسیر کاملش به عهده امام زمانه  

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
نوشته همدیگر رو نکشید بلکه خدا مهربانه چه ربطی به خودکشی و حرام بودنش داره

بعضی ترجمه ها نیاورده

نوشته خود و دیگران را نکشید 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

گفته همدیگر را نکشید

اگه اعتقاد به حدیث نداری چرا به قرآن داری ؟! قرآن برای انسان عادی تفسیر می‌خواد دوست عزیز چونکه آیات ...

قران با تفسیر هر شخص به تیکه های متفاوت تقسیم شده

سر بیشتر آیه هاش جنگه جنگ ...

چون یه تفسیر یه چی میگه یه تفسیر یه چی دیگه 

دومن حدیث از هر 10 تا 9 تاش چرت و پرت محضه 

اگر نمیتونی اثبات کنی قبلا گفتم برو بیرون 

قران با تفسیر هر شخص به تیکه های متفاوت تقسیم شدهسر بیشتر آیه هاش جنگه جنگ ...چون یه تفسیر یه چی میگ ...

اصلا اینطور نیست 

تو چقدر درمورد تفسیر قرآن مگه میدونی ؟!  حتی قرآن زبانش هم برای تو که زبانت اصلیت فارسی هست قابل خوندن نیست 

چون فقط میری ترجمه رو می‌خونی فکر کردی فهمیدی خدا خواسته چی بگه 😂، یا مثلا مترجم پیامبره که خدا بهش گفته چی ترجمه کن 

درضمن تفسیر های بزرگ مثل المیزان مورد تایید همه است حتی اهل سنت 

یه چیزی انداختی وسط حالا نمی تونی جمعش کنی 😂

بارزترین تفاوت انسان با حیوان قدرت تفکر است و چه بسیارند کسانی که هنوز حیوان هم نشده اند چه برسد به انسان 🌼
قران با تفسیر هر شخص به تیکه های متفاوت تقسیم شدهسر بیشتر آیه هاش جنگه جنگ ...چون یه تفسیر یه چی میگ ...

کی گفته جنگه باید دنبال تفسیر هایی باشین که مورد تاییده های معتبر قرار گرفتن. 

اصلا اینطور نیست تو چقدر درمورد تفسیر قرآن مگه میدونی ؟! حتی قرآن زبانش هم برای تو که زبانت اصلیت ف ...

اهل سنت ؟ تا اونجایی که من میبینم یکسری حروم خورو بهم معرفی کردی که نمیتونن شلوارشونو بالا بکشن چه برسه قرآن ترجمه کنن 

دومن منظور من ترجمه نیست تفسیره 

شمایی که فرق بین ترجمه و تفسیر رو نمیدونی رو من ریپ میکنی ؟؟ 

این حدیثاییم که میبینی برای نشستن رو کول مردم ساختن نه قرآن