2777
2789
عنوان

شوهرم خونه پدر و مادرم نمیاد

501 بازدید | 27 پست

همسرم خونه مامان بابام معذبه و خیلی به زور در حد هفته ایی یکبار میاد امروز نهار دعوت کرده بودن و من هر کاری کردم نیومد. بعدا وقت رفتن میاد منو می رسونه و احوالپرسی هم می کنه اما ولا راحت نیست.  این کارش باعث یه خشمی در من شده به نظرتون چی کار کنم. جالبه که تا حالا هیچ بحثی ام نبوده بینشون

والا چه خبره هفته ای یه روز میکشونیش اونجا؟ مال من شاید ماهی یه بار بیاد.اما خودم تند تند میرم.چرا مجرورش میکنی؟؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خشمی ؟ درک نمیکنم🤔 خوب یه هفته در میون باهم برین بذار شوهرت هم راحت باشه 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
چه خشمی ؟ درک نمیکنم🤔 خوب یه هفته در میون باهم برین بذار شوهرت هم راحت باشه

عزیزم گاهی مامان بابام زیاد دعوت می کنن و کلا چون کسی رو تو شهرمون بجز ما ندارند وابسته هستن می گن بیشتر بیایید. من واقعا نمی خوام تنها برم و اصلا نمی فهمم چرا همسرم انقدر برا اومدن بحث می کنه

شوهرت عادیه شما عیرعادی هستی.اون کارش درسته.رفت امد زیاد دامادو سبک میکنه

عزیز جان پدر نادرم بدجور وابسته به نوه ها هستن. منم این وسط موندم اونا زیاد دعوت می کنن