2777
2789
عنوان

الو سلام بیایید رنگ مو نظر بدید

374 بازدید | 24 پست

سلام می‌خوام تنوع بدم ب موهام رنگی کراتینی کوتاهی ک خوشگل تر بشم ،اگه کسی موهاشو کاری کرده ک خوشدل شده بیاد بگه خسیس نباشه 

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهام و بالیاژ بنفش کردم خیلی قشنگ شده عاشقش شدمم

چجوریه عکس نداری از رنگش

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓
متناسب با بودجه ت پیش برو دیگه ولی اگر رنگ نداره موهات رنگ نکن طبیعی خیلی شیک تره همون کراتین انجام ...

بودجه دارم،رنگ ندارن مشکی کنم خوب میشه بعد موهام خودش لخت هست ولی ن شلاقی کراتین خوبه؟

سلام اگه بهت میاد موهات رو باب یا مصری تا روی گردن کوتاه کن و آمبره دودی روشن بذار بای

و اگه موهات صاف و لطیف نیست و وزه کراتین کن

البته اگه کرلی و حالت‌دار قشنگه کراتین نکن

💙صدا کن مرا... 
سلام اگه بهت میاد موهات رو باب یا مصری تا روی گردن کوتاه کن و آمبره دودی روشن بذار بای

باب سری قبل کردم الان بلند شده،امبره دودی روشن چجوریه،راستش دلم میخواد مشکی کنم ولی توش هایلایتم دربیاره

بودجه دارم،رنگ ندارن مشکی کنم خوب میشه بعد موهام خودش لخت هست ولی ن شلاقی کراتین خوبه؟

می‌خوای رنگ مشکی بزنی؟!

به نظرم نزن مشکی پرکلاغی هرگز آثارش از روی موهات نمی‌ره هیچ رنگی روش نمی‌تونی بذاری و بعدا خواستی دکلره کنی خیلی سخت به پایه می‌رسه

💙صدا کن مرا... 
می‌خوای رنگ مشکی بزنی؟!به نظرم نزن مشکی پرکلاغی هرگز آثارش از روی موهات نمی‌ره هیچ رنگی روش نمی‌تونی ...

اخه ب من مشکی خیلی میاد روشن سن رو بالا نشون میده

باب سری قبل کردم الان بلند شده،امبره دودی روشن چجوریه،راستش دلم میخواد مشکی کنم ولی توش هایلایتم درب ...

الان می‌فرستم آمبره دودی رو

البته توی عکس شبیه کرم استخونی شده ولی از نزدیک دودی‌تر بود😩

💙صدا کن مرا...