2777
2789

هادی ذولفقاری ابراهیم هادی شهید همت و حاج قاسم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شهید که حاجت نمی‌ده خب ،

ولی من هروقت کارام گیر میکنه برای دختر یکی از شهدا کادویی چیزی میگیرم یعنی باور کن نیت میکنم برم یه کم کادو و اسباب بازی بگیرم برای ..... عجیب کارام جفت و جور میشه انگار خدا لبخند میزنه نمیتونم چجوری منظورم و بگم امیدوارم متوجه بشین.

(دختر یکی از شهدای ناوچه کنارک که چهارماه بعداز شهادت پدرش بدنیا اومد)همسر این شهید همکارم بود و خودشون بنده خدا همکار شوهرم ،

هزارتا آرزو رو با یه اشتباه و سهل انگاری بردن زیر خاک داغ به دل دیدن دختر کوچولوش شد ،اینقدر بچه خوب و محترمی بود،

هرچند این دختر نیازمند به کادوی من نیست اصلا و ابدا،ولی انگار ذوقی که میکنه باعث میشه خدا هم خوشش میاد و میخنده بهم کارام درست میشه.

شهید همت🥺🌱

مچکرم 

منم به شهید هادی نوید صفری و رسول خلیلی می‌خواهم توسل کنم مطمئنم حاجتم میگیرم 

البته به شهید نوید صفری توسل کردم اما خلیلی و هادی امروز توسل میکنم 

ببین شهید که حاجت نمی‌ده خب ،ولی من هروقت کارام گیر میکنه برای دختر یکی از شهدا کادویی چیزی میگیرم ی ...

قربون دل مهربونت  چقد دوس داشتنی هستی شما که در ی بچه رو شاد می‌کنی 

بعضی از شهدا گفتن به ما متوسل بشید از خدا براتون حاجتتونو میگیرم منم متوسل شدم به یکیشون فعلا که حاجتمو بگیرم😁😅

قربون دل مهربونت چقد دوس داشتنی هستی شما که در ی بچه رو شاد می‌کنی بعضی از شهدا گفتن به ما متوسل بش ...

آبرو دارن پیش خدا 

خدا بخاطر اونا کارامون رو راه میندازه ،دلش نمیاد روی اونارو زمین بندازه 🙃❤️