یکی از همکلاسیام یه کلیپ واسم فرستاد در مورد ازدواجو اینا بود با مهریه بعد دیگه چند تا شوخی کردیم،یچیزی گفت من گفتم پناه بر گاد
اون گفت مدرس زبانی گفتم نه این کلمه تیکه کلاممه بعد گفت میدونم آخه بهت نمیخوره مدرس زبان باشی فوقش میخوره تو آشپزخونه واسه شوهر نداشتت آشپزی یادگیری😐😐😐خیلی بهم برخورد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجور موقع ها با خنده از حرفاشون نگذرین، بگو شوخی جای خودش احترام هم جای خودش، اگه مشکلی با من داری بگو وگرنه از حد نگذر! دیگه هم باهاش نگرد تا امکانش هست!
[QUOTE=351678422]اصلا نخندیدم ،الان پیام بده جوابشو میدم آدمش میکنم پسره،هر از گاهی کلیپ میفرسته (رومم کراشه) بهش ب ...[/QUOTE اگر پسره بگو : برای یه دختر اشپزی کردن برای یه مرد دوستداشتنی و محترم ، نشونه محبت احترامه که فکر نکنم تو هیچوقت همچین چیزیو تجربه گنی، و اینکه حد و حساب شوخی رو رد نگن!