2777
2789
عنوان

چقد بیشعووووور بود

282 بازدید | 25 پست

یکی از همکلاسیام یه کلیپ واسم فرستاد در مورد ازدواجو اینا بود با مهریه بعد دیگه چند تا شوخی کردیم،یچیزی گفت من گفتم پناه بر گاد 

اون گفت مدرس زبانی گفتم نه این کلمه تیکه کلاممه بعد گفت میدونم آخه بهت نمیخوره مدرس زبان باشی فوقش میخوره تو آشپزخونه واسه شوهر نداشتت آشپزی یادگیری😐😐😐خیلی بهم برخورد

منم گفتم چه بی ادب

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بی شعورخوبه خودشو نشون دادباهاش معاشرت نکن دیگه

خیلی 

معاشرتی ندارم پسره(رومم کراشه) هر از گاهی کلیپ میفرسته،نمیدونم چرا اینقدر با این حال ایقد داره خودشو واسم کوچیک میکنه

خیلی معاشرتی ندارم پسره(رومم کراشه) هر از گاهی کلیپ میفرسته،نمیدونم چرا اینقدر با این حال ایقد داره ...

سطح شعورش در همین حده 

حواستو جمع کن اگر بی محلی ببینه شروع می کنه فیلم بازی کردن و‌جنتلمن شدن و فاز برداشتن!

این حرفاشم میگه شوخی کردم ببینم چی میگی

ولی ذاتش همینی که دیدی!

گول نخوری یه موقع

و خدا برای من کافیست.....
اینجور موقع ها با خنده از حرفاشون نگذرین، بگو شوخی جای خودش احترام هم جای خودش، اگه مشکلی با من داری ...

اصلا نخندیدم ،الان پیام بده جوابشو میدم آدمش میکنم

پسره،هر از گاهی کلیپ میفرسته (رومم کراشه)

بهش بگم من مثل دخترای اطراف شما نیستم ک ته هنرشون ازدواجه؟

سطح شعورش در همین حده حواستو جمع کن اگر بی محلی ببینه شروع می کنه فیلم بازی کردن و‌جنتلمن شدن و فاز ...

بار اولش نیس دفعه قبلم یه شوخی مزخرف کرد جوابشو دادم انگار آدم نشده

نه عزیزم من اصلا تو فاز دوستی و اینا نیستم 

اینم چن بار کلیپ فرستاد از روی شعور خودم جوابشو دادم

نه بابا هیچکس نمیتونه منو گول بزنه مخصوصا پسرای احمق

آفرین

بنظرتون بهش بگم من مثل دخترای اطراف شما نیستم ک ته هنرشون ازدواجه

آخه دفعه قبلم یه شوخی مسخره کرد جوابشو دادم هنوز آدم نشده 

یچیز بگین بی احترامی نباشه ولی بهش بربخوره تا بهش بگم

[QUOTE=351678422]اصلا نخندیدم ،الان پیام بده جوابشو میدم آدمش میکنم پسره،هر از گاهی کلیپ میفرسته (رومم کراشه) بهش ب ...[/QUOTE اگر پسره بگو : برای یه دختر اشپزی کردن برای یه مرد دوستداشتنی و محترم ، نشونه محبت احترامه که فکر نکنم تو هیچوقت همچین چیزیو تجربه گنی، و اینکه حد و حساب شوخی رو رد نگن!