۸۰۱۰ مدیر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 508 عنوان دختری که پدر و برادر نداره | مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 36 پست دختری که پدر و برادر نداره تو زندگی زناشوییش خیلی حرفا میشنوه...مثه منقشنگ با چشمام دارم میبینم 1403/06/09 | 14:24 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 508 من پدر دارم ولی شوهرم هم داد میزنم اندازه موهای سرم هم کتکم زده. اصلا ربط نداره.البته اگه بابا نداش ... برا همینه کم طاقتم، منم همینطور بودم تو مجردیم زندگی سختی داشتم
۸۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 508 خواهرم ازدواج کرده همین حرفو میزنه و همیشه میگه حتی کسی بایدخونه پدرومادرش رانگه داره که دوروز دیگه ... خواهرت درست میگه.اونایی که پولدارن همه چیشون ردیف حتی شوهر سالم و پولداریرشون
studint عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 873 خواهرت درست میگه.اونایی که پولدارن همه چیشون ردیف حتی شوهر سالم و پولداریرشون دقیقاهمینطورهکسی راکه نداشته باشی بدترین چیزهست ولی من اگه این برادر را نمیداشتم شرایطم خیلی بهتربودتاالان که دارمش
۸۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 508 دقیقاهمینطورهکسی راکه نداشته باشی بدترین چیزهست ولی من اگه این برادر را نمیداشتم شرایطم خیلی بهتربود ... من هراز گاهی یاد گذشته ام میفتم یاد همه چیم که به سختی گذشت یاد فقیری مون..حس میکنم تموم عالم بغض شده و تو گلومه.یه ساعته چشام خودکار اشک میره
studint عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 873 من هراز گاهی یاد گذشته ام میفتم یاد همه چیم که به سختی گذشت یاد فقیری مون..حس میکنم تموم عالم بغض شد ... ان شالله که خداکمکمون کنهاین موضوع هاتااخرعمریادت میمونه هیج وقت یادمون نمیره۴سالی هست فقط تلاش میکنم برای زندگیم بازهم نمیرسم ،یسری چیزامربوط به خانواده هست هرکاری کنی دیگه فایده نداره مخصوصاشرایط مالیتااخرهم کسی ضربه میزنه بهمون
studint عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 873 من هراز گاهی یاد گذشته ام میفتم یاد همه چیم که به سختی گذشت یاد فقیری مون..حس میکنم تموم عالم بغض شد ... این موقع هادنبال تلنگری هستیم که گریه کنیم هرچی توی دلمون هست بریزیم بیرونمگرنه که بغض میشه داخل گلومون
goldokhtar12 عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 7077 مرد اگه خوب باشه چ پدرزن در قید حیات باشه چ ن یا برادر باشه یا نه خوب میمونه اگرم بد بشه ده تا داداش هم داشته باشی بازم بدردنخور .