2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا بعضیا پدر مادر نداشته باشن بهترن من که هرقت بحثی دعوایی داشتیم پدر مادرم سمت شوهرم بودن خوردم کردن همه ریختن سرم 😔 تا اینکه یه بار حمله عصبی بهم دست داد دیگه بعدش ترسیدن😑 یه بارم رفتم اقدام به خودکشی کردم تا یکم به خودشون بیان یادشون باشه من دخترشونم😒

زندگی کوتاهه 

شوهرت میدونه پشتیبان نداری برات صداشو میبره بالا سیاست میکنه

خودت عادتش دادی وگرنه ربطی به این چیزا نداره...

مورد میشناسم پدر و برادرم داره اتفاقا برادر لاشی هم داره ولی شوهرش و خودش اینقد باهم اختلاف دارن و جنگ و دعوا و کتک کاری ک نگو

والا بعضیا پدر مادر نداشته باشن بهترن من که هرقت بحثی دعوایی داشتیم پدر مادرم سمت شوهرم بودن خوردم ک ...

پدرم تا وقتی زنده بود زندگی پردردسری داشت خدا رحمتش کنه 

الان که نیست بیشتر میسوزم که تا بوده چنان و الان ک ندارمش چنین

درسته ، ولی باید خودتو قوی کنی ، اگه بتونی به لحاظ مالی دستت تو جیب خودت باشه ، فکر کنم شوهرت کمتر بدرفتاری داشته باشه ، استقلال مالی به نظرم خیلی مهمه

من پدر دارم ولی شوهرم هم داد میزنم اندازه موهای سرم هم کتکم زده. اصلا ربط نداره.‌البته اگه بابا نداشتم جوابش رو میدادم. چون بابام افراطیه تحمل یه روز زندگی خونه بابام رو ندارم

خواهرم ازدواج کرده همین حرفو میزنه و همیشه میگه حتی کسی بایدخونه پدرومادرش رانگه داره که دوروز دیگه مردنگه برو خونه بابات ولی خونه ای نباشه

منم الان مجردم ولی هرکسی ازبی کسیم سواستفاده میکنه که کسی رانداره بره بپرسه برای همین هرپسری که خوب نیست برام میاد

من دارم پدروبرادرولی کاری نمیکنندبرام