2777
2789

من به هرکسی میگم مامانم جز تحقیر توهین و درد چیزی برام نداشته هیچکس باور نمیکنه میگن صلاحتو خواسته  چرا یاد نمیگیریم هیچیز مقدس نیست 

من رو با چیزایی که تو تاپیکا مینویسم قضاوت نکن من خیلی مهربونم🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من تو حموم شونرو تو سرم خورد میکرد  سرمو میزاشت زیر پاش محکم فشار میداد  هر روز با این که  ۱۳ سالم بود بهم تعرض زبانی میکرد و عنوان توهین های  قبیح رو نثارم میکرد سینه هام تازه در اومده بود ببخشید ولی محکم فشارشون میداد و با ان دوتا بلندم میکرد میکوبید زمین دیگه چی بشه تا نخوام ببینمش ؟بهم میگفت زشت بهم میگوفت لاغر کوتوله دماغ گنده لکنتی هر چی که فکرشو بکنید

من قبول دارم عزیزم

بارها دیدم به چشم خودم 

پدر یا مادرایی که علنا به بچه هاشون ضربه می زنن و پدر یا مادرایی که زیر نقاب نصیحت و مهربونی جلو پیشرفت بچه رو میگیرن که یه وقت کسی نشه برای خودش و ولشون کنه بره

اینم عین جمله شوهرمه که میگفت بچه همین یه کارگر ساده بشه بهتر از اینه که درس بخونه و برای خودش کسی بشه دیگه محل به باباش نده

وای چه بد حستو درک میکنم ماهم یه همسایه داریم عین جادوگراس صداش  همشم درحال جیغ کشیدن  سر بچه هاشه از دستش خسته شدیم تو دلم میگم تو که حوصله نداشتی غلط کردی سه تا بچه اوردی

من قبول دارم عزیزمبارها دیدم به چشم خودم پدر یا مادرایی که علنا به بچه هاشون ضربه می زنن و پدر یا ما ...

کسی درک نمیکنه مردم نمیفهمن اسم مادری فقط اسم من که  هیچوقت نمیبخشمش به خودشم گفتم دلم بهت صاف نمیشخ تا روز مرگت 

😓😓😓😓😓کیی قراره جواب دلتو بده اخه ؟

من خیلی ساله رو خودم کار کردم که از نطر عاطفی خودم رو مجاب کنم که من بی مادر بودم اولیل اذیت شدم خیلی زیاد الانم کار اومدم باهاش و اصلا حسی بهش ندارم هنوز که هنوزه ازارم میده با رفتاراش ولی پذیرفتم زندگی من اینطوری بوده 

کسی درک نمیکنه مردم نمیفهمن اسم مادری فقط اسم من که هیچوقت نمیبخشمش به خودشم گفتم دلم بهت صاف نمیشخ ...

فدات شم گلم تحمل کن و بجای فکر کردن به موضوعی که دست و پای فکر و همتت رو می بنده همه تلاشت رو بکن که زودتر مستقل بشی. وقتی هم که مستقل شدی هر از گاهی بهش سر بزن ولی اگه حرفاش اذیتت کرد بهش بگو مامان فقط اومدم ببینمت اگه میشه اصلا راجع به این موضوعات صحبت نکن

وقتی هم که به کمکت احتیاج داشت هر کاری از دستت بر میومد براش انجام بده. جواب دل شکستن دل شکستن نیست

من قبول دارم عزیزمبارها دیدم به چشم خودم پدر یا مادرایی که علنا به بچه هاشون ضربه می زنن و پدر یا ما ...

باید ترکشون کرد مامان من هرگز با برادرام اینطوری نبود چون میدونست اونا پسرن و نمیتونه این بلاهارو سرشون بیاره ولی منو رو ادیت میکرد میدونست به بابام نمیگم میترسم  کتکم میزد بعدش میگفت تو خوبی به کسی چیزی نمیگی 

فدات شم گلم تحمل کن و بجای فکر کردن به موضوعی که دست و پای فکر و همتت رو می بنده همه تلاشت رو بکن که ...

قربونت  برم عزیزم اون نمیخواد منو ببینه بهم میگه برو من دیکه نمیخوام تو خونه باشی  میگه ارزومه بری از پیشم نبینمت همش میگه جز ارزوهامه ببینم اتاقت خالیه   غذا برام نمیزاره و هزاران مورد دیکه دارم زبان المانی میخونم خدا بخواد میرم از ایران دیگه اون هستو تنهایشش