2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم یه هفته ای حدودا یه سال پیش گرفتم 

همسرم سه ماه طول کشید ماه قبل گرفت اونم خیلی خیلی پیگیری کرد تا تونست بگیره

البته الان خیلی سخت شده و انگار میخوان دیگه پول نقد ندن. طرح دیگه‌ای دارن

خودم یه هفته ای حدودا یه سال پیش گرفتم همسرم سه ماه طول کشید ماه قبل گرفت اونم خیلی خیلی پیگیری کرد ...

من هنوز عقد نکردم ولی به وام ازدواج خیلی امید داشتم واسه جهاز گرفتن...

خودم یه هفته ای حدودا یه سال پیش گرفتم همسرم سه ماه طول کشید ماه قبل گرفت اونم خیلی خیلی پیگیری کرد ...

نه عزیزم پول نقد ندن جی بدن اینجور نیستم پول  میدن کمک هزینه برا رهن خونه و جهیزیه خرج عروسی پس میخوان چی بدن 

نه عزیزم پول نقد ندن جی بدن اینجور نیستم پول میدن کمک هزینه برا رهن خونه و جهیزیه خرج عروسی پس میخو ...

یه طرح دادن به عنوان امکان تامین لوازم خانگی نیاز زوج‌های جوان. گفتن زوج هایی که تعجیل برای دریافت وام دارن و میخوان با وامشون خرید کنن،از این طرح استفاده کنن. البته هنوز اجرایی نشده. چون بانکها بودجه کافی برای پرداخت وام ندارن، این طرحو دادن. گرفتن وام خیلی با تاخیر انجام میشه

یه طرح دادن به عنوان امکان تامین لوازم خانگی نیاز زوج‌های جوان. گفتن زوج هایی که تعجیل برای دریافت و ...

اون بانک مهر هست وچنتا بانک که اینجور وام کالا میدن  ربطی به وام ازدواج. نداره اگر دیر وام ازدواج میدن فقط فقط بخاطر درخواستت کننده زیاده 

یه طرح دادن به عنوان امکان تامین لوازم خانگی نیاز زوج‌های جوان. گفتن زوج هایی که تعجیل برای دریافت و ...

قراره قسمتی از وام به صورت غیر نقدی و در قالب خرید اقساطی لوازم خانگی، پرداخت بشه

اون بانک مهر هست وچنتا بانک که اینجور وام کالا میدن ربطی به وام ازدواج. نداره اگر دیر وام ازدواج می ...

خدا کنه مثل سابق وام ازدواجو بدن و جوونا اذیت نشن.  

فکر کنم این طرح دیروز توسط وزیر اقتصاد اعلام شد 

اگر باسه کاملا اختیاری هرکس دوست داشته باشه قبول کنه وگرنه نیست بگی وام ازدواج نمیدن

درسته عزیزم. هر کی میخواد بهتره سریعتر اقدام کنه تا زودتر وامشو بگیره 

من خودم تهرانم و سال پیش یه هفته ای واممو گرفتم. متصدی بانک بهم گفت اگه مدارکت کامل باشه، اذیتت نمیکنم وامت آماده ست. خدا خیرش بده. بعضیا واقعا اذیت میکنن