2777
2789

سلام دوستان لطفا کمکم کنید تجربیاتتونو در اختیارم بزارید 🥺

من ۶ساله با آقایی در ارتباطم و میشناسمش کامل  و خیلی معیارات همو داریم و فکرمون نزدیکه به هم . خواستگاری هم اومدن و الان اختلاف سر محل زندگی.  چون از دو شهر متفاوتیم و ایشون شغلش و سرمایش و ... تو شهر خودشه و میگه باید اونجا زندگی کنیم تا بتونم برات آسایش و زندگی خوب تامین کنم اما من بااین که خیلی دوسش دارم احساس میکنم از خانوادم دور بشم افسردگی میگیرم

اینم بگم خانوادمم به من وابسته ان چون بچه اولم

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

اینم بگم که مثل اون نمیتونم پیدا کنم 

خیلی همو دوست داریم 

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

شرایط انتقالی از شغلشم نداره و کلی زمین و سرمایه داره اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار رفت بلاخره؟تو تاپیکات نوشته بودی دعا کن برای ماهم

اره عزیزم ۸ماهه

خانواده مگه واست نون و آب میشه؟؟

برو هر جایی که توش پول و خوشبختیه

حتی دورترین نقطه ی جهان

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بروجايى كه نه خانواده خودت نه خانواده اون باشمخانواده زيادنزديك باش براى زندگى ادم سم

اخه اگر مشکل جابجایی شغل نبود ک شهر خودم میبودم

اما چون شغلش خوبه و کلی زمین و باغ داره تک پسرم هست میگه باید بریم اونجا زندگی کنیم منو خانوادمم مخالفیم

تو رابطه ای چطور ب خواستگارت فک میکنیقید اون رابطه رو بزنی بهتره

تو دیگه خیلی خوبی🤣🤣🤣

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اگه سنتون کم نیست ازدواج همیشه که نمیشه با خانواده بود

من ۲۴ اون۳۰