2777
2789

بچه ها من بینیه قبلم هم خوب بود طوری که دکترم با مخالفت عملش کرد 

من خودم عاشق بینی عملی هستم 

چون بی نهایت صورتو شیک و جذاب میکنه 

هر کیم میگه قیافش با عمل قشنگه دوروغه محضه چون تا زمینه خوب نباشه لب و فرم صورت چشمو ابرو پوست و موها قشنگ نباشه چهره خوب دبذه نمیشه 

و اینکه من اصلا با عملی بودن مخالف نیستم چون ادم برا زیبا تر شدنش نباید دریغ کنه و کسایی که اینو میگن یا پول عمل ندارن یا حسودن یا خودشون به حدی زیبان که اصلا نیاز به عمل ندارن که این مورد خیلی کمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای کاش ادما هم برای زیباتر کردن ذاتشون هم دریغ نمیکردن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

عع اسی من قبلا هم عکست رو دیدم

زیبا🤍✨️

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

خوشگلی

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

حقیقتو بگم رک؟؟؟؟؟

خوشگلی ولی بینی ات اونقدرا به چهره ات نمیاد

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

کو عکس

حقیقتو میگم اگر ببینم

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !