2777
2789

به برنامه نویسی علاقه دارم چند ماهه دارم خودمو جر میدم مامان منو بفرست کلاس اخر دیدم کاری نمیکنه خودم از گوگل فیلم دانلود کرد ببینم یاد بگیرم ولی خب الان من چار تا سواال دارم از کی بپرسم؟دیروز یه خواهرم میگه فلان کارو کردم بعد تو رو بفرستم کلاس کامپیوتر و کلاس برنامه نویسی و کلاس ورزش فلان... من خار دارم اخه؟ این همه کشتم خودمو من این کلاس دوست دارم نفرستاد بعد این که اصن حرفی ازش نکرد خیلی راحت داره بدستش میاره! یا من بدبختم یا خواهرم شانس داره! اصن تو خونه یاد گرفتنو بیخیال کلا دوست دارم تو محیط اون کلاس باشم نمیشه؟  

هستین ادامه بگم؟  زیاده دلم پرهه! 

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نپرسیدی ازش چرا؟؟؟؟

سر این که اون بره یاد بگیره بیاد به من یاد بده اگه به حرف این بود خودم داشتم از تو خونه یاد میگرفتمم

کسی نیست انگاری ولی میگم 

همین دیروز صبح بود که مامانم با خواهرم بحثش شد( بحث سر این بود که خواهرم دعای زبانبند برای خانواده نوشته بود بعد مامانم پیداش کرده) خواهرم لج کرد  زد بیرون از خونه مامانمم رفت دنبالش بعد که برگشتن دیدم باهم خوب شدن بعد فهمیدم مامانم رفته نازشو بکشه برگردونه ( حالا من این کارو میکردم میومد میزد زیر گوشم بعد برم میگردوند) بعد مامانم اومد تو اتاق گفت اینو به زبون بگیر  بابا خسته شدم کل عمرم همش بهم گفتن خواهرت خواهرت خواهرت یه زبون بگیر باهاش مهربون باش فلان کارو کن!  من کَشکَم؟  چرا این حرفارو به اون نمیگن؟  کارش راحته منم لجبازی کنم منم بیان به زبون بگیرن دیگه..( فقط این کاراش نیست تو تاپیکای قبلم هست فک میکردم مامانم طرف منه ولی انگار کاملاا برعکسه) امروزم به خواهرم گفت غذا رو تو درست کنم بعد دویاره اومد تو اتاق بهم گفت برو کمکش  به قران قسم کل تابستون همش من خونه رو تمیز کردم ظرفارو شستم سابیدم غذارو من درست کردم این میرفت تو اتاق لم میداد رو تخت چیزی بهش نمیگفتن بعد به من رسید من برم کمکش 😒  اون همه کار کردم مامانم بهم گفت وظیفته حالا حتما امروز بیاد برای اولین بار غذا درست کنه چقدر ازش تقدیر تشکر کنن 

خاک تو سر من واقعا 

این همش نیست چند وقت پیشم سر یه پاورپوینت دانشجویی(کانال زدیم پاور پوینت های دانشجویی رو سفارش میگیریم میدن من درست کنم)  قرار بود منو خواهرم باهام درست کنیم به جان خودم کلشو من نشستم تا نصف شب درست میکردم سرم عین سگ درد میکرد بازم نشستم درست کردم ۳٠ اسلاید بود داشتم میمردم دیگه  اینم خوابیده هرچی بهش گفتم بیا فلان چیزو تایپ کن نیومد ( مامانمم دید من همرو درست کردم)  

خوب که تموم شد مزد رو هم ریختن حساب مامانم گفت شما دو تا خواهرین مال من و تو نداره پول رو تقسیم کرد نصف تو حساب اون نصف تو حساب من الان معذرتاا اون چه گوهی خورد که باید پول بگیره عین خر کار کردم اونم خوابید بازم اونم همون مقداری که من گرفتم نسیبش شد خوبه دیگه منم برم بخوابم یکی دیگه کار کنه بعد منم پول بگیرم بازم با همه اینا گفتم پول ارزشش رو نداره چیزی نگفتم همرو ریختم تو دلم