2777
2789

به تازگی   جوری شدم  که مثلا  خانوادم کنارم  هستن  ولی  من فک میکنم که قراره  به زودی از دستشون بدم و حالم بد میشه کلا  و  فقط میخان گریه کنم  و قلبمو  در بیارم بعد  مثلا  یه  حس  زندونی بودن و بدبختی  بهم دست میده انگار تو یه اتاق  کوجیکم و دارم خفه میشم و هیچ حورم خوب نمیشم  حتی مثلا دارم با خانوادم حرف میزنم ها ولی بازم اون حس بد میاد  کلت به حس خیلی بده که  فق گریه میکنم و  هیچییی نمیتونه ارومم کنه 

لایک نکن جون مادرت لایک نکننننننن😡😡😡🤬🤬🤬

عزیزم حتما باید بری پیش یه روانشناس

میتونه اضطراب باشه 

جدی بگیرش

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشاوره نیستم ولی خیلی با مشاوره ها صحبت کردم اونه هایی که تلفنی هستن که هیچی اصلا فایده ای ندارن برو حضوری حتما تراپی

من هم گاهی به مرگ خودم فکر میکنم و گریه میکنم 

قبلا تویه زندگیت شکست یا زخمی نداشتی؟

من مشاوره نیستم ولی خیلی با مشاوره ها صحبت کردم اونه هایی که تلفنی هستن که هیچی اصلا فایده ای ندارن ...

باوم نمیاد شکست  بزرگی دلشته باشم 

حتی حرف زدن با دوستام با کسی دوسش دارم هم حالمو خوب نمیکنه

داری وسواس فکری می گیری

حس هاتو بنویس رو کاغذ 

این کانال امصامم تو روبیکا برو پر از تراپی و مشاوره و کتاب های عالیه 

به دردت می خوره صوتی هست خیلی خوبه

عزیزم تو قرآن چند جا فرموده   اذا جا اجلهم لا یستقدمون ساعه و لایستاخرون

یعنی زمان مرگ هر کسی از قبل معلومه و یه لحظه هم جابه جا نمیشه

نگرانی شما بیجاست

هر کسی یه سرآمدی داره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

روانشناسم عزیز باید افسردگیتون برسی بشه و اون ترس از دست دادنه اضطرابه که باید ریشه یابی و درمانش کنیم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
روانشناسم عزیز باید افسردگیتون برسی بشه و اون ترس از دست دادنه اضطرابه که باید ریشه یابی و درمانش کن ...

من اخه  شرایط اینکه برم جایی مشاوره رو  ندارم 

باوم نمیاد شکست بزرگی دلشته باشم

از خانوادت تا حالا دور نشدی؟ من اویل ازدواجم که دور شده بودم هر لحظه فکر میکردم ممکنه اتفاقی بیوفته و با زنگ زدنشون قلبم میریخت حس میگردم خبر بدی قراره بهم بدم