2777
2789

اول از همه بگم من هم پسر دارم هم دختر

خواهر شوهرم سه تا پسر 

اون وقت تو جشن تعیین جنسیت جاریم هرکس باید حدس می زد بچه چیه

خواهرشوهرم گفت دختره چون من خودم دختر ندارم دوست دارم دختر باشه

خلاصه این که جنسیت بچه پسر شد

اون وقت فردای اون روز خواهر شوهرم  به بردارشوهرم گفت وای من عاشق پسرم الکی گفتم دوست داشتم بچه دختر باشه

آخه دختر چیه پسر به درد آدم می خوره 

من دقیقا اونجا نشسته بودم

خیلی ازش بدم اومد یعنی چی آخه می گه دختر چیه با یه لحن بدی گفت 

برادر شوهرم بهش گفت برای اصلا فرقی نداره پسر دختر

کاربر قدیمی هستم

چرا باید واسه بیشعوریه یه آدم فکرت مشغول بشه!!!!؟؟؟؟

اون کسیم ک جشن تعیین جنسیت میگیره از همه بیشعور تره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش دختر نداره اینطوری دلشو آروم میکنه 😆 اهمیت نده 

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚

چرا باید واسه بیشعوریه یه آدم فکرت مشغول بشه!!!!؟؟؟؟اون کسیم ک جشن تعیین جنسیت میگیره از همه بیشعور ...

من بچه ندارم. ولی چرا تعیین جنسیت بیشعوریه؟

بامزست که

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…