خانم های گل و محجبه ،طبق دستورات دین توی خونه باید خیلی شیک و رسیدگی داشته باشیم.یه خانم میشناسم اصلا باورم نمیشد تو خونه اینقدر شیک باشه ولی باهاش راحت نیستم نتونستم زیاد کنجکاوی کنم.
شما چیکار میکنید؟بیرون با مانتو چجوری زیبا و خوش تیپ هستید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی جدا متوجه نشدم داخل خونه منظورته یا بیرون خونه . در هر حال فرقی نداره توجه به هماهنگی رنگ لباس ، سلیقه خرج دادن توی مدل .توجه به جزییات و اکسسوری . این چیزا باعث میشه توی خونه یا بیرون ادم شیک به نظر بیاد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من بشخصه برای لباس خونه خیلی هزینه میکنم همیشه مرتب و ساده ام البته
تو بیرون هم چادر سر میکنم لباسی هم که میپوشم حتما رنگش رو ست میکنم و اتو کشیده و تمیز . ادکلن حتما استفاده میکنم . ی ارایش ملایم هم دارم همیشه ی لاک کمرنگ هم میزنم
من یه خانم چادری میشناسم پوست تمیز دندانها تمیز ،کفش چرم خوب واکس زده ،چادر تمیز و اتو کشیده و اینکه خیلی بوی خوبی میده ،همیشه هم لبخند رو لبشه،خدایی خیلی جذابه
اره برای هر دوش این نکته ها جوابه .فقط فرقش اینه که خانم محجبه براش مهمه که توی جامعه جلب توجه نکنه بنابراین دقت داره که کجا چه نوع لباسی بپوشه . ولی توی خونه دستت خیلی بازه تنوع انواع لباس و رنگ و مدل .
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚