2777
2789
عنوان

خونمون خیلی کثیفه بنظر خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 49 پست

اول باید کشوها تعمیرشن تاجای لباسا درست شه 

یه پلاستیک بزرگ بردارتوش پلاستیکا سالم که اندازه سطل اشغالتونه بزارتوش.یه پلاستیکم بردارپلاستیکای تمیزکه بزرگه برای خریدنون خوبه بزارتوش بقیرو بریز بره

۷۵.۹۲۸۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ادم دیوونه میشه نمیدونم از کجا چطور شروع کنم فعلا اشپزخونرو شروع کردم

من که دیگه نمیتونم مقاومت کنم رهاشون کردم،آره بشترین آشغال تو کابینتا جمع میشه

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
اینهمه دبه ماست اینا چیه مامانا جم میکنن ؟ کلی لوازم شیک داریما

والا قربون مامانت،مامان من ضایعات جمع میکنه

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.

از اتاقا شروع کنید 

تو برگه بنویسید مثلا 

کمد 

کشو 

جارو 

و ... 

تیک بزنید وقتی تمیز شدن ب نوبت

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نمیدونم از کجا باید شروع کنم به کجا ختم بشه هر بار تمیز کردم اساسی و عمقی نشده بخاطر نداشتن انباری و ...

فعلا دست نگه دار 

بگرد دنبال قفسه 

قفسه بگیر 

بعد انباری رو بریز بیرون 

قفسه ها رو نصب کن یا بده برات نصب کنن 

بعد شروع کن ، یکی سکی کابینت ها رو بریز بیرون 

لوازم اضافه رو جا بده انباری 

لوازم به درد نخور رو بریز دور 

کابینت هایی یا بالای کمد دیواری که دسنرسی بهشون سخته رو هم میتونی وسایل اضافه بزاری 

اتاق ها هم همینطور 

کلا تفکیک کن 

پیشاپیش خسته نباشی

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

یسریا که تو کابینته باید بره انباری مثلا سه تا کلمن اب داریم بزرگ خب کابینتا رو پر کرده

سه تا کلمن آب رو چیکار دارید یکی رو نگه دار دوتا رو بده به کسی یا بذار کنار سطل آشغال روش بنویس تمیز و سالم یکی بر می داره می‌بره 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

اول از همه باید بری سراغ انباری اون جا رو مرتب کنید اگه کوچیکه قفسه بزنید و بعد برو سراغ تمیز کاری وسایل الکی و به درد نخور بنداز دور و وسایلی که استفاده ازشون خیلی کمه بذار انباری اینجوری کم کم تمیز میشه.