2777
2789
عنوان

چن روز بعد عمل بینی درد داریم

734 بازدید | 17 پست

امروز پنجمین روزه عملمه روز دوم تامپونو دراورد 

دردو سوزش دارم گچ پلاستیکی مانند گذاشته خیلی احساس فشار میکنم دکترمم گفته رختخواب نخواب پاشو راه برو  غذا هم پرهیز ندارم فقط سیب اینا گاز نزنم خیلی سختمه دندونای جلوم خیلی تحت فشارن درد میکنن کی راحت میشم بخدا غلط کردم😫خانوما شما هم از روز دوم با سرم شستشو دادین؟

از همون لحظه ای که تامپونتو در اورد میتونی شستشو بدی ولی من اصلا درد نداشتم ولی محدودیت غذایی داشتم تا هفته ی اولمم نمیشد چیز زیاد جویدنی بخورم

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از همون لحظه ای که تامپونتو در اورد میتونی شستشو بدی ولی من اصلا درد نداشتم ولی محدودیت غذایی داشتم ...

منم سختمه خیلی نرم میخورم ولی سوزش دارم بخدا داغونم غلط اضافه کردم😫😫😖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سختمه خیلی نرم میخورم ولی سوزش دارم بخدا داغونم غلط اضافه کردم😫😫😖

بینیتو با سروم شستشو بده و اگه سوزش داری پماد بزن رو بخیه هات و زیر کولر باش، من روزای اخری که دیگه میخواستم بخیه هامو بکشم خارش داشت بینیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فقط زیر بینیم پماد میزنم کافیه؟

رو بخیه ها کلا بزن و چربش کن که موقعی که خواستی بکشیشون درد نداشته باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل سگ ترسیدم بخدااا اصن از عمل شدن نترسیدم الان ترس برم داشته

طبیعیه به هرحال یه دوره ایه که باید ازش گذر کنی به بعدش فکر کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
طبیعیه به هرحال یه دوره ایه که باید ازش گذر کنی به بعدش فکر کن

کاهی اوقات دیوونه مبشم فک‌میکنم هیچوقت خوب نمیشم😑

عزیزم من از دوشنبه ببخشید شکمم کار نکرده میوه نرم همه چی میخورم حتی پودر ملین اشکال نداره؟شیاف کنم یا صبر کنم

کاهی اوقات دیوونه مبشم فک‌میکنم هیچوقت خوب نمیشم😑عزیزم من از دوشنبه ببخشید شکمم کار نکرده میوه نرم ...

مایعات زیاد بخور یا قرص مسهل سریع نتیجه میگیری لواشکم خوبه

اگه دیدی همه ی اینا جواب نداد شیاف کن مشکلی نداره برای عملت

1
5
10
15
20
25
30
35
40