2777
2789
عنوان

ممکنه بچه شیش ساله افسرده بشه

131 بازدید | 9 پست

بچم شیش سالشه تقریبا دوماهه بیشتر تو خودشه زیاد حرف نمیزنه با کسی دوست نمیشه میرم بیرون فقط کنارم میشینه در صورتی که همه میگفتن بیش فعاله از بس میدویید و حرف میزد از شیطنت هاش همه فراری بودن دیشب بهم گفتن افسرده شده من تا صبح گریه کردم حالا چیکار کنم؟همش هم به دلایل خیلی کوچیک گریه میکنه خودمم حدود دو ساله همش گریه کردم افسرده شدم اما حالا بچم چیکار کنم اون که تقصیری نداره یه راهکار بدین؟دو ساله مهد کودک هم میبرمش اونجا معلم میگه بد نیس ولی میگه نسبت به قبل آروم تره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بچه نرمال نیستا.وقتی میگی مثل قبل نیست حتما یه چیزیش هست

احتمالا توی خونه شما زیاد ناراحت شدی به مرور روی بچتم تاثیر گذاشته بعضیل حساسن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

اگر یکدفعه عوض شده شاید خدایی نکرده بیرون از خونه اتفاق بدی براش افتاده. کجا تنها میذاریش؟ فقط مهد م ...

نه همش پیش خودم بوده فقط یک روز درمیون دو ساعت مهد بوده اونجا خودش دوست داره بره ولی دیگه بدون خودم هیچ جا نمیره 

اگه خودتون افسردگی داشتین روی بچتون تاثیر گذاشته. کسی اینجا روانپزشک یا روانشناس کودک نیست. لطفا حتی ...

اره خودم عصبی شدم بیشتر وقتا گریه کردم بچم داره مثل خودم میشه یعنی یه کلاس های نقاشی و کاردستی و اینا ببرمش تو جمع باشه خوب نیست؟