2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر اسکول طلاق رو فروخت واسه خرت و پرت که چی پول جمع کن برای خودش پس انداز کن

حتی پسر دخترعمه م ۷سالشه میبره شهربازی چن ساعتی

برگشتنی پسره با مادر دعوا که چرا نذاشتی بیشتر بازی کنم 

از اون طرف دخترعمه م نشست زیرپای شوهرش موفق و‌پولدار بشه .اونم با کارمندش درجواب بش خیانت کرد دخترعمه م پرت کرد بیرون 

بااینکه دخترعمم خیلی از کارمنده خوشگلتر بود .کلا اطرافیانش این جورین

مادر منم همینه بسیار پرتوقع

همش میگه چون تو شاغلی باید به ما پول بدی

منم تا مجرد بودم که حسابی پول خرج میکردم

بعد ازدواجم کمتر شد 

وای چقدر تیکه انداخت

بازم شروع کردم خرید کردن ،اما دیدم هر چی من بیشتر هزینه میکنم مادرم پرتوقع تر میشه و بیشتر میره رو اعصابم 

یه سالی دیگه خیلی براش کاری نمیکنم  به شدت فاصله گرفتم

مادر منم همینه بسیار پرتوقعهمش میگه چون تو شاغلی باید به ما پول بدیمنم تا مجرد بودم که حسابی پول خرج ...

اخه اینا دخترشون شاغل هم نیس فقط شوهرش پولداره 

اینام چن بار میخواستن رو داده بودن ازشوهرش قرض بگیرن که دخترعمم گفت نکنین ارزش من پایین میاد

حالا هم که خودش ب سختی جمغ میکنه چیزی براشون میگیره بیست ساله نخریدن. تهش ب حای تشکر اعصابش خرد می کنن 

چقدر مثل مامان منه، انقد از خواهرم سواستفاده کرد کلا باهاش قطع رابطه کرده مگه سالی یه بار دعوتش کنه مثل مهمون

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

اینم بگم دخترعمه م جوون بود عین سگ باش برخورد میکردن بچه بود هرروز کتکالانم خب ابرو دخترعمه میره جلو ...

الهی بمیرم چ دختر خوبیه

حالا تو زندگی باهمسرش خوشبخت شده؟

لطفا کامنتمو لایک نکنید و اگه آخرش * گذاشتم ریپلای هم نکنید مرسی
تاپیک قبلیت توهین کردی بهم قفل کردیبیشعور همه کسو کارته دعوا داری مگ نظرمو گفتم گفتم ادم خوبی میکنه ...

متاسفانه این کاربر مشکل روانی داره هر کی مخالفش نظر بده فحش میده و تاپیکشو قفل میکنه

تاپیک قبلیت توهین کردی بهم قفل کردیبیشعور همه کسو کارته دعوا داری مگ نظرمو گفتم گفتم ادم خوبی میکنه ...

این قضیه عمه و دختر عمه هم خودشه 

هر دفعه قصه خودشو به اسم یکی دیگه تعریف میکنه😂