2777
2789
عنوان

کسی گوشش رو شستشو داده

122 بازدید | 8 پست

من چند وقته سرگیجه داشتم دیروز رفتم دکتر اورژانس.. بهم گفت سرگیجه وضعیتی خوش خیم داری و یه مانور حرکتی روی گوشم انجام داد بهتر شدم. 

آزمایش چکار کامل هم نوشت. قطره هم داد هر چهار ساعت بریزم تو گوشم بعد سه روز برم گوشم رو شستشو بدم از دیروز دارم میریزم قطره رو... ولی حس میکنم یه چیزی تو گوشم تکون میخوره. . .. کسی گوشش رو شستشو داده؟ عوارض نداره؟ کار خاصی باید بکنم؟ 

نه عوارض نداشت برای من

کار خاصی هم نمیخواد

بعدش حس میکردم همه‌ی صداهارو واضح میشنوم باحال بود و عجیب😅

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شستم خیلی هیجان انگیزه یهو یه دریا انگار سرازیر میشه تو گوشت صداشو میشنویخلاصه خیلی باحاله اصلا ا ...

ممن ۲۰ سال پیش دانشجو بودم تو خوابگاه یه دختره تکواندوکار بود خیرسرش... اومد به شوخی پاشو از روی سرم رد کنه چون من قدم بلند تر بود مکم با پا زد تو گوشم و گوشم خون اومد... از اون موقع احساس میکنم این گوشم یه کم کمتر میشنوه... میترسم شستشو بدم عفونت کنه... دیروز یادم رفت اینو به دکتر بگم. دکتره گفت چقدر جرم داره گوشت اصلا صداها رو میشنوی

ممن ۲۰ سال پیش دانشجو بودم تو خوابگاه یه دختره تکواندوکار بود خیرسرش... اومد به شوخی پاشو از روی سرم ...

دکتر حلق گوش و بینی اگه نرفتی برو و اون موضوع رو بهش بگو

اره احتیاط کن

عفونت که نمیکنه معمولا ولی چون هوا داره خنک میشه اگه میخوای بشوری مراقب باش

یکی سر پا موند و رسید:)