سلام کسی خودش یاشوهرش تریدر هست؟به سود مستمر رسیده باشه دوساله این بازارم به سودم رسیدم ولی احساس میکنم خیلی کمتر از بقیه تریدرا سود میکنم من اکثرا میبینم به ماشین خونه میلیاردی رسیدن ولی من نه یه درامد متوسط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من دیدم بعضیا دوسه ساله از فرش به عرش رسیدن الانم حداقل یک میلیارد درامد دارن یه دختر میشناسم باهیچ ...
عزیزم اگر اینی که میگی خاله و عموت یا دوست صمیمیت بوده میشه شاید باور کرد اما اگر منظورتون این افرادی هست که توی سوشال مدیا هستن و میگن کارمون ترید کردنه باور نکن ، شما میگی با هزار دلار داری ترید میکنی خب سودت خیلی خوبه به نسبت هزار دلار ، آخه ۶۰ میلیون که پولی نیست هیچ شغلی هم نمیشه باهاش راه انداخت که بهت ۳۰ تومن ماهیانه بده ، اونی که سودش میلیاردیه سرمایه شم میلیاردیه
۲ سال چیزی نیست ک بخای کنار بکشی کم کم بهتر میشه شما دوسال تلاش کردی داری ۲۰ ،۳۰ تومن میگیری ی کارمن ...
این استرس فشار روحی شب بیداری حتی میخابم ده بار بیدار میشم نگاه پوزیشن کنم دست خودمم نیست کلا توروحیه خیلی تاثیر میزاره نهایت پنج شش سال ادم بتونه ادامه بده بعدش باید بزاره کنار وگنه بیچاره میشه
این استرس فشار روحی شب بیداری حتی میخابم ده بار بیدار میشم نگاه پوزیشن کنم دست خودمم نیست کلا توروحی ...
عزیزم همه مشاغل استرس دارن ، شما استرسی که یه پزشک یا پرستار میکشه رو ببین چقدره تازه اونا همزمان باید تمرکز کنن تو شرایط بحرانی جون یه نفر رو نجات بدن اما یه پرستار ته تهش ۲۰ تومن بگیره ، یا استرسی که مهندسین نفت و شیمی میکشن، من همسرم مهندس هستن یکی از شرکت های نفتی ، بسیار هم علمشون بالاست ، تخصصشون هم بالاست ، شغلشون هیلی پر استرس و سخته توی دمای ۵۰ درجه و رطوبت ۸۰ درصد با انواع دستگاه ها و مواد خطرناک سر و کار دارن و شغلشون خیلی دقت میخواد و مهمه و استرسش بالاست اما همسر من الان با مزایاش حدودا ۷۰ میگیره یعنی چیزی که میگیره یک پنجم حقوقی هست که واقعا باید بگیره
نه این دختره الان کلاس برگذار میکنه دیدمش دوسه بار دوره کوچینگ نفری ۵۰تومن میگیره هرماه هم ده نفر حد ...
خب عزیزم خودت داری میگی دوره برگذار میکنه، خب این آدما شگردشون همینه، رویا فروشی ، ایشون شاید ۵درصد درمورد موفقیتای خودش به شما راست گفته باشه که بتونه با همین دوره هاش درواقع پول دربیاره ، ایشون درآمدش از دوره برگذار کردنه
چند برابرش رو بعدا باید برای درمان اعصاب و روان هزینه کنی کاری رو انجام بده که باهاش عشق کنی نه روان ...
منم همین میگم این درامد ارزش نداره اگه انقدی باشه دوسه سال ادم خودش جم کنه بزاره کنار اره الانم بیست تومن پولی نیست یه دوره ارایشگری هم یاد بگیر چند برابر این میشه دراورد بدون استرس فشار