2777
2789
عنوان

هنوز نخوابیدم😑😑

218 بازدید | 16 پست

از دیروز صبح ک بیدار شدم هنوز نخابیدم، از ساعت سه دارم برای حداقل یک چرت کوچیک تلاش میکنم ولی بیفایده بوده😩😩

همه آرام شدند و شب از نیمه گذشت 

آنچه در خواب نشد چشم من و پروین بود🙃🙃

هفته پیش این موقع اصلا خبر نداشتم قراره اسبابکشی کنیم😌😌 امشب تو خونه جدیدیم، 🙂

پاهام از شدت خستگی انگار تبدیل ب قلب شدن و دارند تند تند میتپند،🔥🔥

خستگی این هفته تا یکسال از جونم نمیره 🤒🤒،لعنت ب مستاجری

وقتی جام عوض میشه اصلا نمیتونم بخابم،فک کنم تا یک هفته کامل بیدار باشم 😒

همش ب خونه قبل فک می‌کنم ، خونه جدید بزرگتر و قشنگتره، ولی خونه قدیمی انگار یک آدم بوده ک از هم جدا شدیم و اون امشب بدون ما تنهاست، شاید برامون گریه کنه مثل من، شایدم من دیوونم😞😞😞😞😞

شما چرا بیدارین؟

خدایا سلامتی و امنیت رو‌از هیچکس نگیر😘😘، ا

چرا با قسمت آخر حرفات ناراحت شدم 😔

انشالله خودتون بخرید عزیزم گاهی وقتا باید دل بِکَنی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز من دقیقا از لحظه ای که میفهمم باید خونه رو خالی کنیم، حس تعلقمو بهش از دست میدم و همش فک میکنم اونجا مهمونم و باید برم 

، و طی اون پروسه ی دنبال خونه گشتن، مدام شب اولی که توی خونه ی جدید میخوابمو تصور می‌کنم 😍

خستهههه ام نباااشی 

ایشالا اسباب کشی بعدیت به خونه ی خودت باشه، الهی آمـــــین 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا با قسمت آخر حرفات ناراحت شدم 😔انشالله خودتون بخرید عزیزم گاهی وقتا باید دل بِکَنی

دل کندن برام خیلی سخته، 

حتی وقتی ماشین  هم میفروشیم، تا مدتی تو فکرشم، حتی اگر مدل بالاتر بخریم، ولی خاطراتم با قبلی یادم نمیره، همش میگم یعنی الان کجاست، کی سوارشه،خوشحاله ،نیس.

خخخخ

انشالله خونمون درحال ساخته،یکسال دیگه تحویله

باز من دقیقا از لحظه ای که میفهمم باید خونه رو خالی کنیم، حس تعلقمو بهش از دست میدم و همش فک میکنم ا ...

خوشبحالت، من اصلا اینجوری نیستم، بخدا تو این هفته ب درو دیوار فقط نگاه کردم و گریه...

ولی خداروشکر زود و بی دردسر خونه پیدا کردیم،

ممنون ک بی دریغ،دعام کردی

انشالله همه مستأجرا خونه دار شن، و حاجت خودتم بزودی برآورده🌹🌹🌹🌹

رفتم سرویس دیدم خونریزیم بدتر شده خوابم نبرد....اشکام همینجوری داره میريزه😭

الهی😞

نگران نباش، خدا خودش نگه داره

دوران بارداری همش استرسه، بخدا توکل کن،انشالله درست میشه

دیروز رفتم بهم شیاف داد ..گذاشتم ولی بدتر شد🥺

عزیزم  من اصلا اطلاعی تو این زمینه ندارم، فقط یادمه مادر بزرگم قدیما ب زنداییم ک تو بارداری لکه بینی داشت تخم مرغ خام میداد.

برا خودت و نی نی  آیه الکرسی میخونم